CELEBRITIES

H Venus Williams είναι πετυχημένη business woman, single χωρίς παιδιά και περνάει τέλεια


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

H Venus Williams είναι πετυχημένη business woman, single χωρίς παιδιά και περνάει τέλεια
Ξέρει ποια είναι, τι θέλει, τι αξίζει. Η Venus Williams δε φοβάται να υπερασπιστεί τον αυτό της, να αποστομώσει όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει.

Ξέρει ποια είναι, τι θέλει, τι αξίζει. Η Venus Williams δε φοβάται να υπερασπιστεί τον αυτό της, να αποστομώσει όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει. «Ξέρω ότι όποιος από εσάς μου κάνει ερώτηση σήμερα, δεν μπορεί να παίξει σαν εμένα και δε θα το καταφέρει ποτέ», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο French Open. «Ό, τι κι αν πείτε, ό, τι κι αν γράψτε, θα γίνετε σαν εμένα».

Τώρα, μιλώντας στο Cosmopolitan, αποδεικνύει γιατί είναι μία από τις κορυφαίες όχι τενίστριες, αλλά προσωπικότητες της εποχής μας.

Στα 41 της, διανύοντας περισσότερα από 20 χρόνια στον αθλητισμό, έχει καταφέρει όσα πολλοί ονειρεύονται. Έγινε η πρώτη Μαύρη τενίστρια που βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχει κερδίσει 21 πρωταθλήματα Grand Slam και 4 Ολυμπιακά μετάλλια. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και διοίκηση επιχειρήσεων, έχει ιδρύσει τρεις εταιρείες. 

Στηρίζει τις γυναίκες με κάθε ευκαιρία. «Θαυμάζω όλους όσους ορθώνουν το ανάστημά τους για το τι είναι σωστό, κάτι πολύ δύσκολο», είπε για τη Naomi Osaka και τις αθλήτριες που ακολούθησαν το παράδειγμά της. «Χρειάζεται δύναμη, θάρρος και ευαισθησία. Χαίρομαι που βλέπω τη νέα γενιά να έχει τη θέληση να το κάνει, ανεξάρτητα από το κόστος».

Η ίδια, γνωρίζει ότι μαζί με την αδελφή της, Serena, άνοιξε το δρόμο για πολλές μαύρες γυναίκες και κορίτσια. «Δεν με αντιμετώπιζα ως διαφορετική. Με αντιμετώπιζα ως εξαιρετική παίκτρια», εξήγησε. «Πίστευα ότι ήμουν καλύτερη, ότι θα κέρδιζα» - και τα κατάφερε, χωρίς καν να έχει τη στήριξη των γονιών της.

Δεν αφήνει τίποτα να «πέσει κάτω». Αυτός είναι και ο λόγος που πορεύεται τόσο δυναμικά, κινείται στη ζωή ακριβώς όπως στο τένις. Ήρεμα και αποφασιστικά.

«Καθώς μεγαλώνεις και ωριμάζεις, συνειδητοποιείς ότι δε χρειάζεται να υπομένεις καταστάσεις που λείπει ο σεβασμός», δήλωσε. «Δε χρειάζεται να φωνάξεις. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις. Δε θα αφήσω καμία κατάσταση να το αλλάξει αυτό, γιατί θέλω να κοιτάζω πίσω και να  βλέπω ότι παρέμεινα αληθινή. Έλα να με αντιμετωπίσεις αν θες, αλλά δε θα ξανάρθεις».

Μόνο ένας την κάνει ό, τι θέλει – ο 14χρονος Harold Reginald Williams, ένα πανέμορφο σκυλάκι που υιοθέτησε χωρίς πολλή σκέψη. Τον λατρεύει, του έχει αδυναμία και το δείχνει. Το μόνο που αρνείται να του κάνει, είναι πάρτι γενεθλίων. Δεν κάνει ούτε για την ίδια, άλλωστε – ως Μάρτυρας του Ιαχωβά δεν τα γιορτάζει.

Αρνείται να συμβιβαστεί και να κάνει οικογένεια επειδή απλώς μεγάλωσε. «Δεν είμαι απελπισμένη», εξήγησε και απολαμβάνει τη μοναξιά της. «Πολλοί φίλοι μου δε με πιστεύουν όταν τους λέω ότι λατρεύω τη ζωή μου ακριβώς όπως είναι και δε θα την άλλαζα για τίποτα», πρόσθεσε. «Χαλάρωσε», τους απαντά. «Εσύ μπορεί να νιώθεις έτσι, αλλά εγώ όχι. Στο υπόσχομαι».

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.