CELEBRITIES

Red Carpet Official: Οι Bennifer κάνουν την πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βενετία


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

Red Carpet Official: Οι Bennifer κάνουν την πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βενετία
JLo - Ben Affleck: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση είναι γεγονός

Tο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας τα έχει όλα: λάμψη, μοναδικές εμφανίσεις, τους σταρς στα καλυτερά τους και φυσικά τα πιο hot ζευγάρια. Ένα από αυτά είναι η Jlo και ο Ben Affleck που έφτασαν με ένα water taxi και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί ως ζευγάρι!

Είναι το απόλυτο #couplegoal και έδειχναν πιο ερωτευμένοι και πιο στιλάτοι από ποτέ. Ο ένας κρατούσε σφιχτά το χέρι του άλλου και έδειχναν χαλαροί και ευτυχισμένοι. Δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να καταγράψουν όλες τις τρυφερές στιγμές τους. 

jenny.gr

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με ένα λευκό δαντελενιο φόρεμα και μαύρα πέδιλα, ενώ ο Ben Affleck είχε επιλέξει ένα μαύρο t-shirt με μαύρο παντελόνι και μαύρα sneakers. 

jenny.gr

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Βενετία αφού ο Affleck θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ την ταινία του ‘The Last Duel’. Μετά από αρκετούς μήνες που είναι μαζί ήρθε η στιγμή που πολλοί περιμέναμε να τους δούμε να περπατούν μαζί επίσημα και να το απολαμβάνουν!

Δείτε ακόμη:

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Couple goals από πάντα 

Φωτογραφίες: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.