CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker μας δείχνει πρώτη φορά τα τρία της παιδιά


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

H Sarah Jessica Parker μας δείχνει πρώτη φορά τα τρία της παιδιά
H Sarah Jessica Parker μας δείχνει πρώτη φορά τα τρία της παιδιά

Η Sarah Jessica Parker έχει φροντίσει όλα τα χρόνια της πορείας της να κρατάει την οικογενειά της και τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους στα socila media, όμως η επιστροφή τους στα θρανία ήταν μια σημαντική στιγμή που αποφάσισε να την μοιραστεί με τους followers της! 

H ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το Sex and the City ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες των παιδιών της, του γιου της που φέτος θα ξεκινήσει το πανεπιστήμιο αλλά και τις δίδυμες κόρες της που θα ξεκινήσουν την πρώτη γυμνασίου. 

Η 56χρονη σταρ φωτογράφησε τις 12χρονες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell με τις τσάντες στον ώμο και τον 18χρονο James Wilkie ενώ πήγαινε στο Brown University.

"Μέσα σε 7 μέρες. Ένας περνάει το κατώφλι την πρώτης χρονιάς στο πανεπιστήμιο. Και οι άλλες δύο στην 7η. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο αλλά και πολύ λιγότερο. Τόσοι πολλοί το ξέρουν. Χαλασμένοι από τον χρόνο που πέρασε. Που περνάει. Κατενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που τους περιμένους. Η αγάπη, η αγάπη, η αγάπη", έγραψε στην λεζάντα του post.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφία: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.