CELEBRITIES

They are back: Οι Bennifer αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί και ήταν iconic


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2021

They are back: Οι Bennifer αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί και ήταν iconic
Περιμέναμε 18 χρόνια και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

Περιμέναμε 18 χρόνια και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

Νομίζαμε ότι οι Bennifer δε θα μπορούσαν να γίνουν πιο iconic – μας διέψευσαν πανηγυρικά. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel και ήτα πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο Ben Affleck έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Matt Damon και τη Nicole Hlofcener, οπότε η JLo ήταν αδύνατο να μην τον στηρίξει. Φορώντας την υπέροχη τουαλέτα της, έλαμπε γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Από την ώρα που κυκλοφόρησαν οι φήμες για την επανασύνδεσή τους, ανυπομονούσαμε να έρθει η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση. Και τώρα που ήρθε, αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί κι απέδειξαν ότι αν ο όρος #couplegoals υπήρχε στο λεξικό, δίπλα του θα βλέπαμε μία φωτογραφία τους.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από την Jennifer, στα 52α γενέθλιά της. Τότε ήταν που ανάρτησε τη viral φωτογραφία τους και απέδειξε ότι ο πραγματικός έρωτας, τελικά, δε σβήνει ποτέ.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
 

Δείτε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Couple goals από πάντα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.