CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow σχολίασε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του (πρώην της) Ben Affleck και της JLo στο κόκκινο χαλί


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2021

Η Gwyneth Paltrow σχολίασε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του (πρώην της) Ben Affleck και της JLo στο κόκκινο χαλί
Η Gwyneth Paltrow, με την οποία ο ηθοποιός ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι το 1999. Η Paltrow έδωσε λοιπόν στον πρώην σύντροφό της και τη Lopez την ευχή της, σχολιάζοντας στο Instagram: «Ok, αυτό είναι χαριτωμένο».

O Ben Affleck και η Jennifer Lopez έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και ομολογουμένως ήταν μία από τις πιο εμβληματικές τους στιγμές. Περιμέναμε για αυτή τη στιγμή περίπου 18 χρόνια και επιτέλους ήρθε, με πολλούς celebrities να σχολιάζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του ζευγαριού. 

Ανάμεσά τους, η Gwyneth Paltrow, με την οποία ο Affleck ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι το 1999. Η Paltrow έδωσε λοιπόν στον πρώην σύντροφό της και τη Lopez την ευχή της, σχολιάζοντας στο Instagram: «Ok, αυτό είναι χαριτωμένο».

Ο διάσημος ηθοποιός είχε σχέση με την Paltrow πριν μπει στη ζωή του η Lopez το 2002. Η Gwyneth διατηρεί μέχρι σήμερα φιλική επαφή μαζί του ενώ οι δυο τους όπως φαίνεται τότε, δεν είχαν προχωρήσει καθώς ο Affleck «δεν ήταν έτοιμος να μπει σε μια πιο σοβαρή σχέση».

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Ben Affleck έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Matt Damon και τη Nicole Hlofcener, οπότε η JLo βρέθηκε κοντά του για να τον στηρίξει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την εμφάνισή τους, ένας θαυμαστής της JLo προσπάθησε να βγάλει μια selfie μαζί της και την πλησίασε χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας, πράγμα που οδήγησε τον Ben, με γρήγορα αντανακλαστικά, να μπει μπροστά της για να την προστατεύσει πριν επέμβουν οι σωματοφύλακες του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Couple goals από πάντα 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.