CELEBRITIES

Time100: Τα υπέροχα λόγια 6 διάσημων γυναικών για τις επίσης διάσημες φίλες τους


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2021

Time100: Τα υπέροχα λόγια 6 διάσημων γυναικών για τις επίσης διάσημες φίλες τους

Η λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς κυκλοφόρησε από το περιοδικό Time και οι celebrities έγραψαν λίγα λόγια για τους εμβληματικούς φίλους τους. Από την Paris Hilton και τη Serena Williams, μέχρι τη Miley Cyrus και τη Julie Andrews, ας δούμε πώς η ενδυνάμωση γίνεται πράξη και καταρρίπτει τα στερεότυπα γύρω από τις σχέσεις μεταξύ γυναικών.

Η Paris Hilton για την Britney Spears

«Παρά το σκοτάδι που υπήρχε στη ζωή της, η Britney είναι γεμάτη χαρά και μοιράζεται το φως της πανέμορφης καρδιάς της, παντοτινή superstar. Οπότε τη στηρίζουμε καθώς μετατρέπει τον πόνο της σε σκοπό, με το πνεύμα της δυνατότερο από ποτέ».

Η Serena Williams για τη Simone Biles

«Αυτό που είναι πραγματικά αντικατοπτρίζει τις απίστευτες δυνατότητες των μαύρων γυναικών. Μακάρι να μπορούσα να την έχω για πρότυπο όταν ήμουν νεότερη και προσπαθούσα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου».

Η Megan Thee Stallion για την Billie Eilish

«Είναι μία σπάνια ψυχή, μιλά από την καρδιά της χωρίς φίλτρα. Ήξερα πως συνάντησα ένα ευγενικό πνεύμα εκείνη τη νύχτα στα Grammys. Ένα πνεύμα δυνατό που συνεχίζει να μαθαίνει και συνεχίζει να ωριμάζει. Μία γυναίκα που υπερασπίζεται τον εαυτό της και όλες τις γυναίκες, παντού».

Η Miley Cyrus για την Dolly Parton

«Υπάρχει μία θεωρία που λέει ότι δε θα έπρεπε να γνωρίζεις το είδωλό σου, αλλά μακάρι να είχαν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν την Dolly Parton, επειδή είναι ακόμη καλύτερη από το πιο λαμπερό όνειρο. Μπορεί να είναι η νεραϊδονονά μου, αλλά νομίζω ότι είναι και όλων των άλλων. Με χαρά μου θα τη μοιραστώ με όλον τον κόσμο».

Η Nastia Liukin για τη Sunisa Lee

«Ως η πρώτη Ολυμπιονίκης με καταγωγή από τη φυλή Hmong, η Suni έχει μία επίδραση που ξεπερνά τα σύνορα του αθλητισμού – καθορίζει την εκπροσώπηση. Αυτό το επίτευγμα ενέπνεε και συνεχίζει να εμπνέει την κοινότητα των Hmong, αλλά στέλνει κι ένα ιδιαίτερα δυνατό μήνυμα στους ανθρώπους που υποεκπροσωπούνται σε κάθε μέρος της Γης: Να ονειρεύεστε γιατί όλα είναι πιθανά».

Η Julie Andrews για τη Shonda Rhimes

«Πάντα αισιόδοξη, θαρραλέα και ειλικρινής, δίνει φως σε ό, τι κι αν αγγίξει. Έχοντας συμμετάσχει λίγο στον τελευταίο της θρίαμβο στην pop κουλτούρα, το Bridgerton, είμαι περήφανη που την αποκαλώ αφεντικό μου».
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.