CELEBRITIES

Οι πρώτες σκηνές από το «And Just Like That...» είναι εδώ


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

Οι πρώτες σκηνές από το «And Just Like That...» είναι εδώ
Οι πρώτες σκηνές από το νέο «Sex & the City»

To πολυαναμενόμενο reboot του Sex and the City, "Αnd Just Like That.." επέστρεψε και το HBO μας έδωσε μία γεύση από τα νέα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, στα χθεσινά βραβεία Emmy, παρουσίασαν μια ολοκαίνουργια διαφήμιση με όλες τις επερχόμενες πρεμιέρες, ανάμεσά τους και το «And Gust Like That...», που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων.

Όμως δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς ενώ οι τρεις (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες συμφώνησαν να πάρουν μέρος, η iconic Samantha, που υποδύεται η Kim Catrall, δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί στη νέα σειρά.

Το νέο κεφάλαιο αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από την περίπλοκη πραγματικότητα και φιλία τους στην ηλικία των 30 στην ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία τους, τώρα που είναι 50 ετών. Πολλά γνωστά πρόσωπα από το αρχικό καστ της σειράς πρόκειται να εμφανιστούν, όπως ο Evan Handler, ο David Eigenberg, ο Willie Garson, ο Mario Cantone και ο Chris North, ως η μακροχρόνια αγάπη της Carrie, τον «Mr. Big».

Οι ηθοποιοί μάλιστα είχαν ξανασυναντηθεί για το πρώτο table reading του καινούριου σεναρίου και η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από αυτήν τη συνάντηση των τριών ηθοποιών, γράφοντας στη λεζάντα: «Ξανά μαζί».

Η νέα τηλεοπτική σειρά, που δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία προβολής, επικεντρώνεται στην καθημερινότητα τριών από τους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες του Sex & the City και τις σχέσεις αγάπης και φιλίας ανάμεσά τους. 

Δείτε τις σκηνές από το "Αnd Just Like That.."!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.