CELEBRITIES

H Gwen Stefani δείχνει τη στιγμή που ερωτεύτηκε το νυφικό της με ένα throwback βίντεο


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2021

H Gwen Stefani δείχνει τη στιγμή που ερωτεύτηκε το νυφικό της με ένα throwback βίντεο

Μπορεί να παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες, αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το νυφικό της. Η Gwen Stefani ανάρτησε ένα throwback βίντεο από τη στιγμή που ερωτεύτηκε το νυφικό της και ίσως ταυτιστείτε.

«Η στιγμή που είπα ναι στο φόρεμα», έγραψε στη λεζάντα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα έλαμψε, κοιτώντας την πανέμορφη τουαλέτα που σχεδίασε η Vera Wang αποκλειστικά για εκείνη. Δεν ήταν το πρώτο νυφικό που δοκίμασε, αλλά η δεύτερη προσπάθεια – τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε.

Το μακρύ της πέπλο είχε κεντημένα τα ονόματα του ζευγαριού, αλλά και εκείνα των γιων της Stefani, Kingston James, Zuma Nesta και Apollo Bowie. Όπως αποκάλυψε το People, τα τρία αγόρια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελετή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Όταν ο γάμος τελείωσε και ήρθε η ώρα του πάρτι, η σταρ φόρεσε τη mini εκδοχή του νυφικού της. «Χρειάζεσαι ένα party dress όταν παντρεύεσαι τον Blake Shelton», έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Αργότερα, τοποθέτησε σε ένα κουτί τα φορέματα και τα λουλούδια της, λέγοντας στη Vera Wang πως «το ότι μπόρεσα να συνεργαστώ μαζί σου και παντρεύτηκα τον Blake σε δημιουργία σου, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.