CELEBRITIES

To ψέμα του Harry, το bullying του William και ο πραγματικός λόγος που η Meghan έφυγε από το Παλάτι


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

To ψέμα του Harry, το bullying του William και ο πραγματικός λόγος που η Meghan έφυγε από το Παλάτι

Όταν έρχεται η ώρα να γράψουμε για τους Fab Four (William, Kate, Harry, Meghan), συνήθως τα νέα δεν είναι καλά. Φαίνεται πως οι βασιλικές κόντρες δεν έχουν τέλος – οι τελευταίες εξελίξεις αυτό δείχνουν, τουλάχιστον.

Tώρα, ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana, Andrew Morton, μας βάζει στα άδυτα της σχέσης των δύο αδελφών. 

Ο συγγραφέας είχε ήδη εκδώσει μία βιογραφία της Meghan Markle πίσω στο 2018, όμως τώρα κυκλοφορεί μία ανανεωμένη έκδοση με έξι νέα κεφάλαια. Σε αυτά, θίγει την αρχή της διάσημης διαμάχης των William και Harry, αλλά και το ρόλο της Meghan σε όλο αυτό.

Σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν στο The Mirror, παρά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, η ψυχική υγεία της Meghan ήταν προτεραιότητα στο Παλάτι. «Όχι μόνο δεν την εγκατέλειψαν, αλλά πέρασαν εκατοντάδες ώρες ελέγχοντας τους λογαριασμούς στα social media, ενώ οι απειλές (προς το ζευγάρι) δίνονταν απευθείας στην αστυνομία», τόνισε.

Βέβαια, η συμπεριφορά του William και της Kate δεν ήταν η καλύτερη. Έπαιξε, μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους να φύγουν για πάντα από την Αγγλία.

«Η ψυχρότητα της Δούκισσας του Cambridge προς τη Meghan και το φημολογούμενο bullying, συνέβαλαν σε μία καταστροφική διαμάχη τύπου “Κάιν και Άβελ” μεταξύ των αδελφών. Ο Harry ήταν εκείνος που ήθελε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια, αλλά η Meghan δέχθηκε τα πυρά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως πληροφορίες για την αντιπαλότητα του William και του Harry, αλλά και τον εκφοβισμό του πρώτου προς τον δεύτερο και τη σύζυγό του. Πίσω στο 2020, οι Sunday Times είχαν αναφέρει πως οι Δούκες του Sussex «διώχθηκαν από την οικογένεια εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του αδελφού του, Δούκα του Cambridge», ενώ η πηγή που έδωσε τις πληροφορίες, δήλωσε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να απομακρυνθεί έπειτα από δύο χρόνια «διαρκούς υπενθύμισης της κατώτερης θέσης του».
 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.