CELEBRITIES

Η Hailey Bieber μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Justin Bieber


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2021

Η Hailey Bieber μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Justin Bieber
Πάνε δύο χρόνια από τότε που το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή στη Νέα Υόρκη κι έτσι με αφορμή τη μεγάλη μέρα, η Hailey Rhode Baldwin Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. 

Οι Biebers έχουν επέτειο γάμου και γιορτάζουν τον έρωτά τους με αναμνήσεις.

Πάνε δύο χρόνια από τότε που το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή στη Νέα Υόρκη κι έτσι με αφορμή τη μεγάλη μέρα, η Hailey Rhode Baldwin Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες.

Η λεζάντα που συνοδεύει τις ρομαντικές ασπρόμαυρες λήψεις είναι η ημερομηνία του γάμου τους, "9.30." και φυσικά και οι τρεις αποθεώθηκαν με σχόλια και βροχή από likes από τους fans του ζευγαριού. 

Η Hailey είχε δημοσιεύσει ένα πλούσιο υλικό στη Vogue με στιγμιότυπα της ξεχωριστής ημέρας. Όπως έχει δηλώσει η star:

«Από την πρώτη ημέρα που είπαμε ότι θα παντρευτούμε, ήμουν σίγουρη για το ποιος ήθελα να είναι ο σχεδιαστής του νυφικού μου και δεν ήταν άλλος από τον Virgil Abloh. Γνωρίζω πως το προσωπικό μου στυλ είναι μέρος της ταυτότητάς μου και του ποια πραγματικά είμαι γι' αυτό ήμουν σίγουρη για την επιλογή μου. Ο Virgil ήξερε καλά τις ανάγκες μου από την αρχή και μόνο εκείνος θα μπορούσε να σχεδιάσει το νυφικό μου όπως θα το ήθελα».

Ο Bieber και η Baldwin γνωρίζονται από όταν ήταν έφηβοι, αλλά η φιλία τους μετατράπηκε σε ειδύλλιο το 2016. Μετά από ένα εξωτικό ταξίδι που πήγαν οι δυο τους στο St. Barts, χώρισαν. Τον Μάιο του 2018 η φλόγα αναζωπυρώθηκε και δυο μήνες αργότερα ο Justin της έκανε πρόταση γάμου στις Μπαχάμες. Τον Σεπτέμβριο είχαν ήδη παντρευτεί κρυφά στη Νέα Υόρκη. 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ τον Απρίλιο, ο Justin Bieber είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σκαμπανεβάσματα του γάμου του. Ο 27χρονος τραγουδιστής είχε αφηγηθεί τους προσωπικούς του αγώνες και πώς η σύζυγός του εδώ και 2,5 χρόνια Hailey Baldwin, τον βοήθησε να απεγκλωβιστεί από αυτές τις σκοτεινές στιγμές.

Ο Bieber είχε πει: «Αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν που είχα να κάνω. Απλά να παντρευτώ και να αποκτήσω μωρά». Ενώ πάνω σε αυτήν του τη δήλωση είχε προσθέσει: «Όχι αυτή τη στιγμή, αλλά μελλοντικά θα κάνουμε».

Δείτε ακόμη: Οι μυστικοί γάμοι της χρονιάς 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.