CELEBRITIES

Η Megan Fox άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι αγνώριστη


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2021

Η Megan Fox άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι αγνώριστη

H Megan Fox άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της για τις ανάγκες της νέας ταινίας Johnny and Clyde και το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι την έχουμε συνηθίσει. 

To χρώμα που υιοθέτησε είναι το ξανθό πλατινέ και η νέα της εμφάνιση ομολογουμένως μας δίχασε, ειδικά εάν θυμηθούμε την εντυπωσιακή της εμφάνιση πριν έναν μήνα, στο Met Gala. Το ξανθό που επέλεξε να κάνει, είναι παρόμοιο με αυτό που έχουν δοκιμάσει και άλλες stars, όπως η Selena Gomez και η Billie Eilish αλλά τη Megan την προτιμάμε σίγουρα με μαύρα μαλλιά. 

Το νέο της hair look την κάνει πολύ διαφορετική ενώ η τελευταία φορά που η Fox έγινε ξανθιά ήταν το 2019, για τις ανάγκες του ρόλου στην ταινία Jangsa- ri 9.15. Το 2015 είχε ξανακάνει τα μαλλιά της ξανθά για την ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles 2, αλλά συνήθως στο τέλος των γυρισμάτων προτιμάει να επιστρέφει στο μαύρο χρώμα, το οποίο και της είναι ιδανικό. 

Πριν περίπου έναν μήνα, η Megan Fox και η Kourtney Kardashian  φωτογραφήθηκαν για τη Skims Cotton Collection, φορώντας τα πιο απλά βαμβακερά εσώρουχα και το αποτέλεσμα ήταν τρομερά sexy. Σε μία από τις λήψεις πόζαραν τόπλες με μαύρα βαμβακερά thongs, ενώ σε άλλη δαγκώνουν αισθησιακά το ίδιο μήλο και μοιράζονται ένα πιάτο με κεράσια, φορώντας άσπρα και μαύρα set εσωρούχων.

«Αυτό που μου αρέσει με τη Skims είναι ότι κατανοεί τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και τι χρειάζονται για να νιώθουν σέξι, γεμάτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε πολύ που συμμετείχα στην καμπάνια με την Kourtney Kardashian, περάσαμε φανταστικά στη φωτογράφιση», είχε δηλώσει τότε η 38χρονη Megan Fox. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy και γλυκές στιγμές της Megan Fox με τον Brian Austin Green 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS