CELEBRITIES

Ποιος Johnny Depp; Ο Timothée Chalamet γίνεται Willy Wonka, για να αρχίσει καλά η εβδομάδα


Στεφανία Παπαδημητρίου

11 Οκτωβρίου 2021

Ποιος Johnny Depp; Ο Timothée Chalamet γίνεται Willy Wonka, για να αρχίσει καλά η εβδομάδα

Βράδυ, χαλαρό scrolling στο Instagram – ήταν μία Κυριακή όπως όλες οι άλλες. Ή έτσι νόμιζα, μέχρι που στην αρχική μου εμφανίστηκε το τελευταίο post του Timothée Chalamet. Και τότε αναρωτήθηκα: Ποιος θα μου έλεγε πίσω στο 2018, όταν είδα για πρώτη φορά το Call Me by Your Name, ότι θα γινόταν το απόλυτο icon; Όλοι – αλλά δεν τους πίστεψα. Και να που έγινε πραγματικότητα. 

Ποιος Johnny Depp; Ποιος Charlie και ποιο εργοστάσιο σοκολάτας; Ο Timothée μεταμορφώθηκε σε Willy Wonka για χάρη της νέας του ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2023 – αν φαίνεται μακρινό, απλώς σκεφτείτε ότι σε τρεις μήνες θα έχουν περάσει δύο χρόνια από το 2020.

Όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες μας έδωσε ο ηθοποιός. Στη λεζάντα, έγραψε μία ατάκα που είχε πει ο πρώτος Wonka (Gene Wilder) το 1971: «Το σασπένς είναι απαίσιο, ελπίζω να κρατήσει».

Οι λεπτομέρειες για την ταινία παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Γνωρίζουμε, όμως, ότι πρόκειται για το prequel της διάσημης ταινίας της Warner Bros., η οποία μας μυεί στη ζωή του σοκολατοπαραγωγού πριν γίνει πασίγνωστος. Κι αν αυτό δε σας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, να πούμε ότι είναι μιούζικαλ, επομένως ο Timothée θα τραγουδήσει. 

Σχεδόν 60 χρόνια μετά το ντεμπούτο του χαρακτήρα αυτού στο μυθιστόρημα Ο Charlie και το Εργοστάσιο Σοκολάτας του Roald Dahl, το συγκεκριμένο έργο υπόσχεται να διαφέρει από εκείνο που πρωταγωνίστησε ο Johnny Depp.

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ», σχολίασε ήρεμα μία θαυμάστριά του κάτω από την ανάρτηση. Υπερβολική; Μάλλον. Ταυτιστήκαμε; Σίγουρα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.