CELEBRITIES

Τα μυστικά εξοχικά των celebrities στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Τα μυστικά εξοχικά των celebrities στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη
Μπορεί η Kate Hudson και η Goldie Hawn να απολαμβάνουν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα στο αγαπημένο τους εξοχικό στη Σκιάθο, όπως και ο Tom Hanks με τη Rita Wilson στην Αντίπαρο, αλλά πολλοί celebrities έχουν μυστικά θέρετρα σε απομακρυσμένα χωριά και σε σημεία του χάρτη που δύσκολα θα σκεφτόταν κανείς να επισκεφθεί.

Μπορεί η Kate Hudson και η Goldie Hawn να απολαμβάνουν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα στο αγαπημένο τους εξοχικό στη Σκιάθο, όπως και ο Tom Hanks με τη Rita Wilson στην Αντίπαρο, αλλά πολλοί celebrities έχουν μυστικά θέρετρα σε απομακρυσμένα χωριά και σε σημεία του χάρτη που δύσκολα θα σκεφτόταν κανείς να επισκεφθεί.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι παρακάτω διάσημοι έχουν επιλέξει ένα από αυτά τα μικροσκοπικά χωριά για να απολαμβάνουν τον ελεύθερο τους χρόνο όταν νιώθουν ότι κουράζονται από την πολυκοσμία και την υπερβολική έκθεση στον φακό. 

George and Amal Clooney - Sonning Eye, Oxfordshire

Η Amal και ο George Clooney νιώθουν ότι ανήκουν σε πολλά μέρη και ένα από αυτά είναι ένα μικρό χωριό στο Oxfordshire, όπου εκεί έχουν ένα ακόμη θέρετρο του 17ου αιώνα.

Η δικηγόρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ο διάσημος ηθοποιός διατηρούν μια ιδιωτική κατοικία στο χωριουδάκι, Sonning Eye, που βρίσκεται στον ποταμό Τάμεση στο συγκρότημα Sonning Common του νότιου Oxfordshire της Αγγλίας. Όταν δεν πηγαίνουν εκεί, συνήθως χαλαρώνουν στο άλλο εξοχικό του Clooney στη λίμνη Como στην Ιταλία!

Johnny Depp - χωριό χωρίς όνομα, νότια Γαλλία

Πέρα από το ότι είναι μικρό, είναι και χωρίς όνομα. Ένα ολόκληρο «ανώνυμο» χωριό στη νότια Γαλλία ανήκει στην ιδιοκτησία του Johnny Depp αφού το αγόρασε πριν μία εικοσαετία.

To ερειπωμένο χωριό κοντά στο Saint Tropez έχει ανακτήσει μέρος της χαμένης του δόξας ενώ εάν διαθέτετε 48 εκατομμύρια δολάρια, μπορείτε σίγουρα να το διεκδικήσετε από τα χέρια του Johnny Depp!

Tina Turner- Küsnacht, Ζυρίχη

Η Ζυρίχη μπορεί να είναι ένα μέρος με ιδιαίτερη αίγλη ακόμη και όταν το ακούει κανείς αλλά σίγουρα απέχει πολύ από το Hollywood όπου η Tina Turner γεννήθηκε και έχει το δικό της αστέρι στo Walk of Fame

Η αλήθεια είναι πως έχει ζήσει σε πολλά μέρη της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων του Λονδίνου και της Κολόνιας στη Γερμανία, προτού χτίσει το ιδιωτικό της καταφύγιο στο Küsnacht, που αποτελεί μια μικρή κοινότητα στη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, τη Ζυρίχη. Το σπίτι της star βρίσκεται μάλιστα δίπλα στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της περίφημης Λίμνης της Ζυρίχης.

Julia Roberts - Taos, Νέο Μεξικό

Η Julia Roberts προτιμάει αντί να ζει τη μεγάλη ζωή στο Los Angeles ή τη Νέα Υόρκη όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί, να χτίσει ένα ειδυλλιακό σπίτι στην πόλη Taos στο Νέο Μεξικό.

Εκεί βρίσκεται όλη η ουσία της ζωής για την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία ερωτεύτηκε για πρώτη φορά «την πόλη των βουνών» τη δεκαετία του 1990. Οι θερμοκρασίες στο μέρος πέφτουν επικίνδυνα οπότε εάν σκέφτεστε να το επισκεφθείτε, εξοπλιστείτε οπωσδήποτε με τα πιο ζεστά ρούχα. 

Nicole Kidman - Sutton Forest, New South Wales, Αυστραλία

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Nicole Kidman έχει επιλέξει την Αυστραλία για να ζει αλλά γνωρίζατε ότι έχει χτίσει σπίτι σε ένα μικρό χωριό επάνω σε λόφους κοντά στο Σίδνεϋ;

Η κατοικία που έχει, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σίγουρα, όχι μικρή. Η ευρύτερη περιοχή φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μάλιστα, η αγαπημένη κι άλλων celebrities.

J.K. Rowling - Cramond, Eδιμβούργο

Η δημιουργός του Harry Potter, J. K. Rowling έχει επιλέξει ένα γραφικό ψαροχώρι για να απολαμβάνει τις διακοπές της και να περνά ήρεμα και γαλήνια τον ελεύθερο χρόνο της.

Το Cramond φαίνεται πως είναι το κατάλληλο μέρος για να εμπνέεται για τη συγγραφή των επόμενων αριστουργημάτων της. 

Ed Sheeran - Framlingham, Suffolk

Οι μόνιμοι κάτοικοι της παλιάς εμπορικής πόλης Framlingham στο Suffolk της Αγγλίας ονομάζουν ως "Sheeran-ville", το κομμάτι γης και τις ιδιοκτησίες που ανήκουν πλέον στον διάσημο τραγουδιστή Ed Sheeran κι έχουν κάνει την περιοχή διάσημη, εξαιτίας του ονόματός του!

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.