CELEBRITIES

Η Dakota Johnson, το (περίπου) γυμνό φόρεμα Gucci και μια ακόμη iconic εμφάνιση


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

Η Dakota Johnson, το (περίπου) γυμνό φόρεμα Gucci και μια ακόμη iconic εμφάνιση
Το γυμνό φόρεμα της Dakota Johnson είναι η επιτομή της κομψότητας

Η τάση του naked dress συνεχίζει να πρωταγωνιστεί. Από τη Cher της δεκαετίας του '70 μέχρι την Kendall Jenner στο φετινό Met Gala, το look εμφανίζεται σταθερά στα κόκκινα χαλιά εδώ και δεκαετίες. Αυτήν την εβδομάδα, η Dakota Johnson μας χάρισε μια ακόμα iconic εμφάνιση.

Η εκδοχή της είναι πιο φαρδιά και έχει πιο λεπτές καθαρές λεπτομέρειες. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο φόρεμα που επέλεξε δεν είχε να κάνει με το να επιδείξει το κορμί της αλλά περισσότερο το ίδιο το φόρεμα, δημιουργίας Gucci.

jenny.gr
12

H 32χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ, εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ολοκλήρωσε το look με Gianvito Rossi πέδιλα και κοσμήματα αστραφτερά Messika.

Η Dakota Johnson πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Lost Daughter» σε σκηνοθεσία Maggie Gyllenhaal, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στις Σπέτσες.

Dakota Johnson εκτός από λαμπερή ηθοποιός του Hollywood είναι και ambassador του εμβληματικού οίκου Gucci και καλή φίλη του πολυμήχανου creative director του, Αlessandro Michele. Και η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός έχει αυτή την έμφυτη ρετρό εμφάνιση που ταιριάζει τέλεια με το όραμα του Μichele. 

 

 
 

 

 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.