CELEBRITIES

Η κουζίνα της Catherine Zeta-Jones θα μπορούσε να είναι γκαλερί σύγχρονης τέχνης


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Η κουζίνα της Catherine Zeta-Jones θα μπορούσε να είναι γκαλερί σύγχρονης τέχνης
Η κουζίνα της Catherine Zeta-Jones είναι η επιτομή του σύγχρονου design

H Catherine Zeta -Jones ξεχωρίζει με την κομψότητά της και αυτό φαίνεται και μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού της. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται με τον σύζυγό της, Michael Douglas, και τα δυο τους παιδία, Dylan και Carys, ένα υπέροχο σπίτι στη Νέα Υόρκη, αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων.

Η κάθε του γωνιά είναι διακοσμημένη με το γούστο της ηθοποιού και χθες αποφάσισε να ποζάρει στην κουζίνα της και να διαπιστώσουμε αυτό που υποψιαζόμασταν -ότι πρόκειται για μια κουζίνα με στιλ. Θα λέγαμε μάλιστα ότι μοιάζει με gallery αφού την κοσμούν αρκετά σύγχρονα αντικείμενα design.

Η 52χρονη ηθοποιός ποζάρει φορώντας μαύρες μεταξωτές πιτζάμες ενώ κάθεται πάνω στο πάγκο της κουζίνα, κρατώντας μια κούπα με τσάι από το προσωπικό της brand με είδη σπιτιού, Casa Zeta-Jones. Aν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια αντικείμενα, αυτά είναι τα βάζα που έχει πίσω της που φαίνεται ότι είναι από κάποια συλλογή της αφού η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αδυναμία που έχει στη τέχνη αλλά και τη διακόσμηση.

Η star φαίνεται να απολαμβάνει το τσάι της στην ησυχία του σπιτιού της, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια ανεβάζει συχνά στα social media φωτογραφίες από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της και εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πως σε θέματα intrerior design, έχει σταθεί και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.