CELEBRITIES

H κόρη του Robin Williams δεν αντέχει το viral βίντεο με τη μίμηση του πατέρα της: «Μην μου το στέλνετε, είναι λυπηρό»


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2021

H κόρη του Robin Williams δεν αντέχει το viral βίντεο με τη μίμηση του πατέρα της: «Μην μου το στέλνετε, είναι λυπηρό»

Όπως όλοι μας, έτσι και η Zelda Williams είδε το viral βίντεο ενός ηθοποιού που μιμήθηκε τον πατέρα της, Robin. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, βέβαια – της το στέλνουν όλοι.

Μέσω αναρτήσεών της στο Twitter, μοιράστηκε τη λύπη της για το απόσπασμα αυτό. Πράγματι, ο ηθοποιός Jamie Costa ήταν ίδιος με τον αγαπημένο Robin Williams. Μιμείται τον κωμικό από την εμφάνισή τους στο Mork & Mindy, στις 4 Μαρτίου 1982 – ακριβώς μία ημέρα αφότου ο φίλος του, John Belushi, είχε πεθάνει από υπερβολική δόση. Ο συμπρωταγωνιστής του Williams του είχε μόλις ανακοινώσει τα νέα, στο καμαρίνι του. Συντετριμμένος, όμως, έπρεπε να μπει στο ρόλο για χάρη του show.

Το πεντάλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές και διθυραμβικές κριτικές. Το είδε κι η κόρη του ηθοποιού και άγγιξε την ψυχή της, με τον χειρότερο τρόπο. Μάλιστα, όχι απλώς δε συνεχάρη τον Costa, αλλά χαρακτήρισε «αλλόκοτο» το ότι οι θαυμαστές του συνεχίζουν να της το στέλνουν.

«Παιδιά, το λέω μόνο επειδή δε νομίζω να σταματήσει μέχρι να τοποθετηθώ… Σας παρακαλώ, σταματήστε να μου στέλνετε το “test footage”. To έχω δει. Ο Jamie είναι υπερβολικά ταλαντούχος, δεν στρέφομαι εναντίον του, αλλά με σπαμάρετε με μία μίμηση του πατέρα μου σε μία από τις πιο λυπηρές του μέρες και είναι αλλόκοτο», έγραψε. 

«Ίσως δεν το κάνουν από κακία ή αγένεια. Ή για να σε προωθήσουν τη θλίψη. Πολλοί από εμάς τους κοινούς θνητούς λατρεύαμε το πατέρα σου για πολλούς, πολλούς λόγους. Αν αυτό το βίντεο σταματήσει έναν άνθρωπο από το να πάρει ναρκωτικά, θα έλεγα ότι είναι νίκη. Αγάπη και φως», της απάντησε κάποιος.

Για να του μιλήσει απευθείας. «Δεν είπα τίποτα για κακία ή αγένεια», τόνισε. «Το βίντεο με έκανε να νιώσω άβολα, οπότε ζήτησα ευγενικά να σταματήσουν να μου το στέλνουν ξανά και ξανά. Η αγάπη σου για τον μπαμπά μου δε σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ανέχομαι σιωπηλά αυτόν τον βομβαρδισμό, και η προβολή γίνεται μερικές φορές εξαντλητική».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.