CELEBRITIES

Πλάι στον 10χρονο γιο της, η Selma Blair περπάτησε στο σημαντικότερο κόκκινο χαλί της ζωής της


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2021

Πλάι στον 10χρονο γιο της, η Selma Blair περπάτησε στο σημαντικότερο κόκκινο χαλί της ζωής της

Η Selma Blair περπάτησε στο σημαντικότερο κόκκινο χαλί της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον 10χρονο γιο της, Arthur Saint.

Μαζί, βρέθηκαν στην προβολή του ντοκιμαντέρ της με τίτλο Introducing, Selma Blair, με εκείνον να δηλώνει περήφανος για την μητέρα του.

«Δεν τον αναγνώρισα», είπε γελώντας η Selma Blair, προσθέτοντας πως ο Arthur αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, ειδικά για την περίσταση. 

Σε σκηνοθεσία της Rachel Fleit, βλέπουμε τη ζωή της ηθοποιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, από την ημέρα της διάγνωσής της, το 2018. Εδώ και πάνω από έναν χρόνο, η Selma Blair υποφέρει από πόνο, δυσκολία στην ομιλία και την κίνηση, ενώ δεν μπορεί πλέον να σηκώσει ψηλά το αριστερό της πόδι. Βλέπουμε, όμως, κάτι ακόμη: Πώς ο γιος της τής δίνει κίνητρο να προσπαθεί, παρά τα εμπόδια.

Πίσω στο 2019, η σταρ δήλωσε ότι ο γιος της είναι το στήριγμά της σε όλο αυτό που βιώνει. «Χρειάστηκε να υπομείνει πολλά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι χαίρεται να τη βλέπει να το παίρνει από το σχολείο, σε αντίθεση με τους συνομηλίκους του.

«Είπε “το λατρεύω όταν έρχεσαι στο σχολείο γιατί κάνεις αστεία και τα παιδιά γελάνε και απαντάς στις ερωτήσεις τους”», εκμυστηρεύτηκε. «Απλώς τους εξηγώ τι συμβαίνει και ότι η φωνή μου δεν πονάει και συζητάμε συχνά. Δεν είχα ιδέα ότι ο Arthur ήταν περήφανος. Περίμενα ότι θα το θεωρούσε ντροπή, αλλά το ότι ξέρω πια την αλήθεια, με κάνει τόσο περήφανη».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.