CELEBRITIES

Όσο εμείς μένουμε στο «διαβάστηκε», ο Tom Holland ανεβάζει τη Zendaya στο Instagram του


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

Όσο εμείς μένουμε στο «διαβάστηκε», ο Tom Holland ανεβάζει τη Zendaya στο Instagram του

Όταν ο Channing Tatum ακολούθησε όλα τα fan accounts της αγαπημένης του, ανέβασε ψηλά τον πήχη. Σε απόσταση αναπνοής, όμως, έρχεται ο Tom Holland.

Όσο εμείς μένουμε στο «διαβάστηκε» και στα «κοιμήσου, δε θα στείλει», εκείνος ανεβάζει τη Zendaya στο Instagram. Και τελικά, είναι σχέση.

Δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα, παρότι τους είχαμε δει να φιλιούνται το καλοκαίρι. Τώρα, με αυτήν την ανάρτηση, δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Ο ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία της από την πρεμιέρα της ταινίας της, Dune, στο Λονδίνο και πήρε 6 εκατομμύρια likes σε 7 ώρες. Συγκινηθήκατε ή όχι ακόμα;

Οι φήμες πως η σχέση τους δεν ήταν και τόσο φιλική είχαν ξεκινήσει από το 2017, αλλά και οι δύο το αρνήθηκαν. Γνώρισαν άλλους ανθρώπους – η Zendaya τον Jacob Elordi που τώρα είναι ο σύντροφος της Kaia Gerber (μία γειτονιά είναι το Hollywood) και ο Holland τη συνάδελφό του, Nadia Parkes.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, πηγή αποκάλυψε στο Us ότι «απλώς δεν είναι έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Κρατούν την ερωτική τους ζωή για τον εαυτό τους, οπότε όσες φωτογραφίες τους κι αν βγουν, θα είναι επειδή δε γνωρίζουν ότι κάποιος τους φωτογραφίζει».

Στην τελευταία της συνέντευξη στο In Style, πάντως, η Zendaya αναφέρθηκε στον Tom Holland. «Είναι πολλά αυτά που, προφανώς, εκτιμώ. Από άποψη υποκριτικής, εκτιμώ το ότι λατρεύει να είναι ο Spider – Man. Η πίεση είναι τεράστια – παίρνεις μαζί σου τον υπερήρωα όπου κι αν πας. Θεωρώ ότι το χειρίστηκε πολύ καλά. Και στη δουλειά, παρότι δεν είναι Παρθένος, είναι τελειομανής», είπε γελώντας.

«Είναι διασκεδαστικός. Πολύ χαρισματικός, μας κάνει όλους να νιώθουμε άνετα και να γελάμε και να μιλάμε ωραία», πρόσθεσε.

Και στα δικά σας, θα πούμε εμείς. Με ένα παιδί σαν τον Tom Holland, μη δεχτείτε τίποτα λιγότερο.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.