CELEBRITIES

Ψύχραιμη αντίδραση: Η πρώην του Travis Baker σβήνει τα παιδιά της από το Instagram, επειδή χάρηκαν με τον αρραβώνα του


Στεφανία Παπαδημητρίου

20 Οκτωβρίου 2021

Ψύχραιμη αντίδραση: Η πρώην του Travis Baker σβήνει τα παιδιά της από το Instagram, επειδή χάρηκαν με τον αρραβώνα του

Εντάξει, μπορεί κι εγώ να μη χαιρόμουν αν έβλεπα τον πρώην μου τόσο ευτυχισμένο μακριά μου. Ειδικά αν ερωτευόταν την Kourtney Kardashian. Και μετά της έκανε πρόταση γάμου. Και τα παιδιά μας ήταν πανευτυχή με την εξέλιξη αυτή. Αλλά θα προσπαθούσα να συγκρατηθώ, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Όταν ο Travis Baker και η Kourtney Kardashian ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, πολλοί θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν. Άλλοι, αναρωτήθηκαν τι να σκέφτονται οι πρώην σύζυγοί τους. Ίσως όχι το πιο υγιές, αλλά δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε.

Κι ενώ ο Scott Disick δεν έχει κάνει (ακόμη) κάποιο σχόλιο, η Shanna Moakler, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Baker από το 2004 έως το 2006, δεν είναι και τόσο ψύχραιμη. Δεν ήταν και ποτέ – έχει γράψει στο Instagram πως «σε αντίθεση με άλλους, η σχέση μου δε βασίζεται σε αναρτήσεις στα social media… Είμαι χαρούμενη στη ζωή, όχι στο IG» κι αν δεν το πιστεύετε, ορίστε το screenshot.

jenny.gr

Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 15χρονη Alabama και τον 18χρονο Landon. Mάλιστα, η Moakler έχει δηλώσει ότι έχουν απομακρυνθεί εξαιτίας της Kardashian η οποία «κατέστρεψε την οικογένεια», φέρνοντας στη ζωή «τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας».

Τη Δευτέρα λοιπόν, λίγο αφότου είδε τις φωτογραφίες από την πρόταση γάμου, ανέβασε αυτό:

jenny.gr

Και αργότερα, διέγραψε τα posts που έχει με τα παιδιά της. Επειδή έδωσαν συγχαρητήρια στον μπαμπά τους που ξαναπαντρεύεται. Καλά το πήρε.

Ίσως ο Landon να το παρατράβηξε, επειδή αποκάλεσε την Kourtney και τον Travis «καινούργια οικογένεια» στο TikTok. Ίσως, πάλι, να μην το σκέφτηκε τόσο.

@landonbarkerr

#fyp

♬ im gonna marry your daughter - Nick Syaf

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.