CELEBRITIES

To casual στα καλύτερά του: H Victoria Beckham μας δείχνει τον τρόπο


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2021

To casual στα καλύτερά του: H Victoria Beckham μας δείχνει τον τρόπο
To casual στα καλυτέρά του: H Victoria Beckham μας δείχνει τον τρόπο

Η Victoria Beckham είναι ένα διαχρονικό style icon. Μάλιστα με τη πάροδο του χρόνου εδραίωσε την στιλιστική της ταυτότητα - σε αυτό βοήθησε και η δημιουργία του ομώνυμου της label- και πλέον κάθε της εμφάνιση γίνεται talk of the town.

Αυτήν τη φορά το πρώην μέλος των Spice Girls έκανε μια άκρως φθινοπωρινή εμφάνιση και μας έδειξε πώς το casual look μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα -ακόμα και με ένα απλό τζιν και ένα φούτερ. Τις φωτογραφίες ανέβασε η ίδια η Beckham στο Instagram, από βόλτα που έκανε με δύο από τα τέσσερα παιδιά της, την 10χρονη Harper και τον 17χρονο Cruz. «Η πιο όμορφη φθινοπωρινή ημέρα», έγραψε στη λεζάντα.

Η σταρ ενημέρωσε τους followers της ότι το συγκεκριμένο outfit είναι από τη δική της συλλογή με ρούχα. Η ίδια υποστηρίζει υπέροχα τόσο το casual όσο και το glam look και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείχνει μέσα από το Instagram.

H Victoria και o David Beckham έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, ενώ είναι μαζί σχεδόν 20 χρόνια. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο γιος τους, Brooklyn, παντρεύτηκε την Nicola Peltz,  με τη μητέρα του να είναι υπεύθυνη για τις εμφανίσεις της νύφης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.