CELEBRITIES

"Make your selfie count": Η Kate Hudson ενισχύει τον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2021

"Make your selfie count": Η Kate Hudson ενισχύει τον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
Ο Οκτώβρης είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και πολλοί stars με κάθε ευκαιρία ενισχύουν τον αγώνα των γυναικών μετά τη διάγνωση. Ανάμεσά τους και η Kate Hudson, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, φορώντας μπεζ εσώρουχα και λευκά μποτάκια. Το post της έγινε για καλό σκοπό αφού στόχο έχει να στηρίξει την κίνηση της εταιρείας "Kit Undergarments", η οποία προσφέρει το 15% των πωλήσεων της για έρευνα που αφορά τον καρκίνο του μαστού. 

Ο Οκτώβρης είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και πολλοί stars με κάθε ευκαιρία ενισχύουν τον αγώνα των γυναικών μετά τη διάγνωση.

Ανάμεσά τους και η Kate Hudson, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, φορώντας μπεζ εσώρουχα και λευκά μποτάκια. Το post της έγινε για καλό σκοπό αφού στόχο έχει να στηρίξει την κίνηση της εταιρείας "Kit Undergarments", η οποία προσφέρει μαζί με το ThirdLove, το 15% των πωλήσεων της για έρευνα που αφορά τον καρκίνο του μαστού

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Πέρα από το γεγονός ότι η δημοσίευσή της αποθεώθηκε από τους fans της, η star είχε σκοπό να μεταφέρει ένα βαθύτερο μήνυμα σε κάθε γυναίκα που καλείται να αποδεχτεί τις νέες αλλαγές στο σώμα της μέσα από τον τρόπο που έχει μάθει να αντιμετωπίζει την εικόνα της. Με μότο της "make your selfie count", η εταιρεία στοχεύει να συμβάλλει στην αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας ενώ η έρευνα που πραγματοποιεί, επιδιώκει να πάει ένα βήμα παρακάτω την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ενημέρωση γύρω από τον μεταστατικό καρκίνο. 

Η ιδιαίτερη κίνηση της Hudson μάς θύμισε την περσινή ενέργεια που είχε κάνει η ίδια με την Katy Perry και τη Zoe Saldana. Οι stars είχαν φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά τους ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις έρευνες της ίδιας εταιρείας για την αντιμετώπισή του καρκίνου του μαστού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Είναι πολύ σημαντικό κάθε γυναίκα να θυμάται πως σε αυτό το ταξίδι δεν είναι μόνη της. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο κοινή μορφή καρκίνου μεταξύ των γυναικών, με περίπου 1 εκατομμύριο νέα κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να γνωρίζει πως εάν ο καρκίνος του μαστού διαγνωσθεί εγκαίρως, μιλάμε για 97% πιθανότητες πλήρους ίασης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ katehudson

Δείτε ακόμη: 6 celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.