CELEBRITIES

Ρώτησαν την Angelina Jolie για τον Weeknd και με την απάντηση που (δεν) έδωσε, τα είπε όλα


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

Ρώτησαν την Angelina Jolie για τον Weeknd και με την απάντηση που (δεν) έδωσε, τα είπε όλα

Πάνω που, με τη συνέντευξη για τη γυναικεία ενδυνάμωση, την εμφάνιση στη Ρώμη και τα upcycled ρούχα των παιδιών της στο κόκκινο χαλί, η Angelina Jolie μας είχε κάνει να ξεχάσουμε το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Weeknd, μία ρεπόρτερ έκανε την ανατροπή.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός εμφανίστηκε στο Daily Pop του E!News με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία Eternals, Salma Hayek. Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε για το δείπνο με τον καλλιτέχνη, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye, χαμογέλασε και προσπάθησε να αποφύγει τη συζήτηση.

«Πρέπει να ξέρω. Τα παιδιά σας είναι σε ηλικία που έχουν απόψεις, οπότε πρέπει να ξέρω: Ήταν πιο ενθουσιασμένοι που παίζετε στο Eternals  ή που είστε φίλη του Weeknd;», ήταν η ερώτηση.

«Είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ταινία, αν αυτό ρωτάς», απάντησε. Και κοίταξε τη Salma Hayek, χαμογελώντας ύποπτα. «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτήν την ταινία», επανέλαβε

Ε, αυτό κάτι σημαίνει. Δε γεννηθήκαμε χτες. 

Αργότερα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε στο μυαλό της την οικογένειά της, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο έργο. Το αποκάλεσε, μάλιστα, «ερωτικό γράμμα στην ανθρωπότητα».

«Δε  με νοιάζει το πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος μου ή τι θα κάνω, απλώς θέλω πίσω αυτήν την οικογένεια», είχε πει όταν της έγινε η πρόταση.

«Ήθελα να δω την οικογένεια στην οθόνη, οπότε όλες πήραμε μέρος χωρίς να έχουμε διαβάσει καν το σενάριο. Συμμετείχαμε γεμάτες πίστη, γνωρίζοντας πως υπήρχε κάποιο μήνυμα πίσω από αυτήν την ταινία, πως μαζί είμαστε δυνατότερες, κι ότι θα ήταν μία ποικιλόμορφη και διαφορετική οικογένεια, με χώρο για όλους. Ήταν ένα ερωτικό γράμμα στην ανθρωπότητα».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.