CELEBRITIES

Ενώ όλοι ανησυχούν για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη οδηγεί ξέγνοιαστη την Jaguar της


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Ενώ όλοι ανησυχούν για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη οδηγεί ξέγνοιαστη την Jaguar της

Κάποιοι ήταν έτοιμοι για τον θάνατό της. Άλλοι, απλώς ανησυχούσαν για την υγεία της, καθώς πηγές δήλωναν πως «η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη» απ’ όσο νομίζουμε. H Βασίλισσα Ελισάβετ όμως, είχε άλλη γνώμη.

Την ώρα που ο κόσμος διαβάζει «τι θα γίνει όταν πεθάνει η Βασίλισσα», εκείνη φοράει τα γυαλιά ηλίου της, το μαντήλι της και οδηγεί αμέριμνη την πράσινη Jaguar της στο Windsor. 

Η γηραιότερη μονάρχης του κόσμου, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο στις 20 Οκτωβρίου και αποφάσισε να απέχει από τα καθήκοντά της, έπειτα από τη σύσταση των γιατρών, είναι και πάλι καλά. Το είχε είδη πει από την Παρασκευή, άλλωστε, ο Boris Johnson, αλλά ελάχιστοι τον πίστεψαν.

Η Ελισάβετ θα συνεχίσει βέβαια να ξεκουράζεται και θα εκτελεί τις υποχρεώσεις της από το σπίτι – δηλαδή το παλάτι – μέχρι τις 14 του μήνα. Εκείνη την ημέρα, ίσως παρευρεθεί στην εκδήλωση προς τιμήν των ηρώων πολέμου της Αγγλίας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.