CELEBRITIES

Η Lady Gaga κόβει την ανάσα στα εξώφυλλα της ιταλικής και βρετανικής Vogue λίγο πριν την πρεμιέρα του House of Gucci. Υποκλινόμαστε.


Μάρθα Κουμπάνη

3 Νοεμβρίου 2021

Η Lady Gaga κόβει την ανάσα στα εξώφυλλα της ιταλικής και βρετανικής Vogue λίγο πριν την πρεμιέρα του House of Gucci. Υποκλινόμαστε.

Η Lady Gaga δεν είναι σε ένα, αλλά σε δύο εξώφυλλα της Vogue αυτή τη στιγμή -α λα Adele.

Πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου House of Gucci αργότερα αυτό το μήνα, η τραγουδίστρια βρίσκεται το τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Italia και στο τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue.

Για τη βρετανική Vogue, η Lady Gaga φόρεσε ένα custom look του Schiaparelli, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα χρειάστηκε έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Daniel Roseberry, και πηγή έμπνευσής του ήταν ένα μπουκάλι αρώματος της δεκαετίας του 1930. Το φόρεμα είχε μεταξωτά μανίκια από ταφτά που πλαισίωναν το μαύρο ματ μάλλινο κρεπ φόρεμα σε ένα σύννεφο από χρυσό λαμέ. Για να ολοκληρώσει το σύνολο, η Lady Gaga φόρεσε κοσμήματα των Tiffany & Co. και Boucheron.

Το εξώφυλλο της τραγουδίστριας για τη Vogue Italia είναι ένα εντυπωσιακό κοντινό στο πρόσωπο της star, η οποία φοράει μια ροζ κάπα με κουκούλα από τον οίκο Valentino. Η εικόνα παρέπεμπε στην εποχή των περιοδικών μόδας της δεκαετίας του 1960 à la Twiggy.

 


 


Και τα δύο εξώφυλλα φωτογραφήθηκαν από τον Steven Meisel και το styling επιμελήθηκε αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue, Edward Enninful.

Η Lady Gaga έχει συνεργαστεί πολύ στενά τόσο με τον Roseberry όσο και με τον Pierpaolo Piccioli, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Valentino φέτος, φορώντας συχνά σχέδια και από τους δύο οίκους. Φόρεσε custom looks από τον Schiaparelli στην προεδρική ορκωμοσία του Joe Biden τον Ιανουάριο και μετά ξανά τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του Gala του Μουσείου Κινηματογράφου της Ακαδημίας. Η Lady Gaga ήταν επίσης το πρόσωπο του αρώματος του Valentino's Voce Viva.

Στα τεύχη, η τραγουδίστρια συζήτησε τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας στο «House of Gucci» του Ridley Scott ως Patrizia Reggiani, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος Maurizio Gucci με τον Giles Hattersley. Το δράμα ακολουθεί τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Maurizio Gucci και τα επακόλουθα της δολοφονίας του το 1995. Εκείνη την εποχή, ο Maurizio ήταν ο επικεφαλής του εμβληματικού ιταλικού οίκου μόδας, ο οποίος ιδρύθηκε από τον παππού του Guccio Gucci.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με αυτό και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: Έζησα ως Reggiani για ενάμιση χρόνο», είπε η Lady Gaga και στις δύο εκδόσεις. «Και μίλησα με προφορά για εννέα μήνες για αυτό. Δεν βγήκα ποτέ εκτός χαρακτήρα. Έμεινα μαζί της».


 

«Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να αποδώσω αληθινά σε αυτήν την ιστορία μόνο αν την προσέγγιζα με το μάτι μιας περίεργης γυναίκας που ενδιαφερόταν να έχει δημοσιογραφικό πνεύμα, ώστε να μπορώ να διαβάσω ανάμεσα στις γραμμές τι συνέβαινε στις σκηνές της ταινίας», είπε. «Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μου έλεγε ποια ήταν η Patrizia Gucci. Ούτε καν η Patrizia Gucci».

Αν και η πραγματική Patrizia Gucci και η Lady Gaga δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, η πρώτη, η οποία ζει στο Μιλάνο μετά την αποφυλάκισή της το 2016, προφανώς είπε σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο νωρίτερα φέτος ότι «ενοχλήθηκε» όταν έμαθε ότι η Lady Gaga θα την υποδυόταν στην ταινία «χωρίς καν να έχει την προνοητικότητα και την ευαισθησία να έρθει να τη γνωρίσω».

Τον περασμένο μήνα, τα MGM Studios κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο επίσημο τρέιλερ και νέες εντυπωσιακές αφίσες της ταινίας πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS