CELEBRITIES

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της κόρης του Paul Walker, Meadow μετά τον γάμο της


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της κόρης του Paul Walker, Meadow μετά τον γάμο της
Η 22χρονη star που αύριο έχει γενέθλια, έκανε την πρώτη της red carpet εμφάνιση στα WSJ Magazine 2021 Innovator Awards στη Νέα Υόρκη, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη. Η Meadow εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σχεδιαστή Jason Wu, με μια λαμπερή κόκκινη δημιουργία του. 

Η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, Meadow παντρεύτηκε μέσα στον Οκτώβριο τον αγαπημένο της σε μια όμορφη τελετή. 

Η 22χρονη star που αύριο έχει γενέθλια, έκανε την πρώτη της red carpet εμφάνιση στα WSJ Magazine 2021 Innovator Awards στη Νέα Υόρκη μετά τον γάμο της, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη. Η Meadow εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σχεδιαστή Jason Wu, με μια λαμπερή κόκκινη δημιουργία του. 

H εμφάνισή της ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ το κομψό φόρεμά της κατέληγε σε μια τύπου balloon φούστα. Η ίδια επέλεξε να φορέσει φούξια Mary Jane σατέν γόβες κι ένα clutch στο ίδιο χρώμα. 

Η Meadow εδώ και λίγο καιρό είναι παντρεμένη με τον Louis Thornton-Allan, στον οποίο την παρέδωσε ο κολλητός φίλος του πατέρα της και νονός της, Vin Diesel. Η 22χρονη ήταν πανέμορφη μέσα στο λιτό νυφικό της από τον οίκο Givenchy. Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της με τον ηθοποιό στα social media. Το νεαρό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν δύο μήνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

H Meadow ήταν 14 ετών το 2013 όταν συνέβη το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα της, τον ηθοποιό Paul Walker. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς "The Fast and the Furious", Paul Walker, έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα με την porsche του, και συγκλόνισε τον κόσμο. Τότε ο Paul βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

H Walker πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο και μάλιστα στην καμπάνια του brand Proenza Schouler. Η νεαρή star με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαφέρει από το πρότυπο του μοντέλου που επικρατεί σήμερα, καθώς η ομορφιά της είναι σπάνια και η εικόνα που αποπνέει είναι αρκετά sophisticated.

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.