CELEBRITIES

«Λίζα! Είναι γκέι!»: O Harry Styles σταμάτησε live του και βοήθησε θαυμάστρια να κάνει coming out στη μητέρα της


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

«Λίζα! Είναι γκέι!»: O Harry Styles σταμάτησε live του και βοήθησε θαυμάστρια να κάνει coming out στη μητέρα της

Αν στείλατε DM στον Harry Styles, μην περιμένετε να σας απαντήσει. Είναι προτιμότερο να τον συναντήσετε σε κάποια συναυλία, να του πετάξετε ένα πόστερ στη σκηνή, κάτι. 

Μία θαυμάστριά του αυτό ακριβώς έκανε την προηγούμενη εβδομάδα. Το βράδυ της Τετάρτης, στο Milwaukee, τη βοήθησε να κάνει ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στη ζωή της.

Η McKinley McConnell ήθελε να πει στη μητέρα της ότι είναι ομοφυλόφιλη. Κρατούσε ένα πανό στα χέρια της, το οποίο έγραφε «Η μαμά μου είναι στον τομέα 201. Βοήθα με να “βγω από την ντουλάπα”».

Εκεί που τραγουδούσε ο Harry Styles της καρδιάς μας λοιπόν, απλώς σταμάτησε τη συναυλία, ζήτησε να ανάψουν τα φώτα και προχώρησε προς το μέρος της McKinley. Ρώτησε πώς λένε τη μητέρα της, την εντόπισε στο κοινό και το πρόσωπό της εμφανίστηκε σε γιγαντοοθόνη.

«Τι θα ήθελες να πεις στη μητέρα σου;», ρώτησε την κοπέλα. Είπαν κάτι μεταξύ τους, μοιράστηκαν την πληροφορία και εκείνος φώναξε χαμογελώντας: «Λίζα! Είναι γκέι!».

Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όλοι απόλαυσαν τη στιγμή. Κι εκείνη η μητέρα αγκάλιασε την κόρη της αργότερα, της έδωσε συγχαρητήρια για το θάρρος της και δήλωσε συγκινημένη από την πράξη του τραγουδιστή.

Δείτε ακόμη: «Εγώ θα έπρεπε να είμαι στο εξώφυλλο της Vogue»: Ο Billy Porter απαξιώνει τον Harry Styles (και χάνει το δίκιο του)
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.