CELEBRITIES

Η Malala Yousafzai παντρεύτηκε και οι φωτογραφίες του γάμου είναι παραμυθένιες


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

Η Malala Yousafzai παντρεύτηκε και οι φωτογραφίες του γάμου είναι παραμυθένιες

Η Malala Yousafzai παντρεύτηκε! Δεν είχε κάνει δηλώσεις σε κανένα μέσο, ούτε έδωσε αποκλειστικότητα. Απλώς ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram και φαίνεται ευτυχισμένη.

«Σήμερα είναι μία πολύτιμη μέρα στη ζωή μου. Ο Asser κι εγώ ορκιστήκαμε να είμαστε σύντροφοι για μια ζωή. Το γιορτάσαμε με μία μικρή τελετή στο σπίτι, στο Birmingham, με τις οικογένειές μας. Σας παρακαλούμε, προσευχηθείτε για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βαδίσουμε μαζί στο ταξίδι που έρχεται», έγραψε στην ανάρτησή της.

jenny.gr

Η νεότερη Νομπελίστρια του κόσμου που, από τα 12 της, έχει σκοπό ζωής να εξασφαλίσει το δικαίωμα όλων των κοριτσιών στη μόρφωση, δήλωνε κατά του γάμου το φετινό καλοκαίρι. Τον Ιούνιο, συγκεκριμένα, μίλησε σχετικά στη βρετανική Vogue.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να παντρευτεί ο κόσμος», είχε δηλώσει. «Αν θέλεις να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, γιατί να πρέπει να υπογράψεις χαρτιά, γιατί να μην είναι απλώς μία συμφωνία; Η μαμά μου λέει “Μην τολμήσεις να ξεστομίσεις τίποτα τέτοιο! Πρέπει να παντρευτείς, ο γάμος είναι υπέροχος”».

Οι γονείς της παντρεύτηκαν από προξενιό, όμως ερωτεύτηκαν στην πορεία. Έχοντας γεννηθεί σε μία βαθιά πατριαρχική χώρα, όπου ο ρόλος της γυναίκας υποτιμάται – παρότι η δική της οικογένεια δεν είχε τέτοιες αντιλήψεις – ήταν σίγουρη πως δε θα  παντρευόταν ποτέ. Μέχρι που είδε τους συμφοιτητές της στην Οξφόρδη να κάνουν το αντίθετο.

jenny.gr

«Μέχρι το δεύτερο έτος στο Πανεπιστήμιο, πίστευα ότι θα έμενα ανύπαντρη, δε θα έκανα ποτέ παιδιά – μόνο θα δούλευα. Θα ήμουν ευτυχισμένη και θα ζούσα με την πατρική μου οικογένεια για πάντα. Δεν καταλάβαινα ότι δεν είσαι για πάντα ο ίδιος άνθρωπος», ανέφερε. «Αλλάζεις και ωριμάζεις».

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.