CELEBRITIES

Meghan Markle: H νέα red carpet εμφάνιση με κατακόκκινη τουαλέτα


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

Meghan Markle: H νέα red carpet εμφάνιση με κατακόκκινη τουαλέτα
Meghan Markle: H red carpet εμφάνιση με κατακόκκινη τουαλέτα

Από τότε που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα, σπάνια εμφανίζονται σε κάποια λαμπερή εκδήλωση ή κόκκινο χαλί. Αυτό μέχρι χθες. Το δίδυμο έκανε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Gala Salute to Freedom 2021 στο Intrepid Sea-Air-Space Museum στη Νέα Υόρκη.

Για το gala, η Meghan Markle φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Carolina Herrera που αξίζει να το δει κανείς από όλες τις γωνίες. Στο μπροστινό μέρος, διαθέτει ενα βαθύ ντεκολτέ και αποκαλυπτικό σκίσιμο μέχρι τον μηρό, ενώ στο πίσω μέρος είχε μια μακριά ουρά και έναν θηλυκό φιόγκο. Ο Harry και η Meghan φορούσαν καρφίτσες-παπαρούνες προς τιμήν της Ημέρας Μνήμης.

jenny.gr
jenny.gr

H Meghan Markle, μητέρα δύο παιδιών, του Archie και της Lilibet Diana, έχει αλλάξει πολλά στην ζωή της μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά το στιλ της φαίνεται να έχει ακόμη τις βασιλικές επιρροές. Η 40χρονη Meghan παραμένει πιστή στα κλασικά ενδύματα και χρώματα ακάμα και στις επίσημες και glam εμφανίσεις. Η κατακόκκινη τουαλέτα της ήταν μια τέτοια επιλογή: Διαχρονική και εντυπωσιακή, ενώ το χρώμα της ταίριαζε απόλυτα.

Ωστόσο μας προβλημάτισε η εφαρμογή και τα πολλά διαφορετικά στοιχεία όπως το σκίσιμο και ο φιόγκος, στοιχεία που συνολικά έκαναν το φόρεμα να δείχνει tacky.

Και για το beauty look της επέλεξε ένα κλασικό updo και λαμπερό μακιγιάζ που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.