CELEBRITIES

Η Kristen Stewart για το πώς ταίριαξε με τον Robert Pattinson: «Ήμασταν νέοι και χαζοί»


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2021

Η Kristen Stewart για το πώς ταίριαξε με τον Robert Pattinson: «Ήμασταν νέοι και χαζοί»
Kristen Stewart για τη σχέση της με τον Robert Pattinson: «Είμασταν νέοι και χαζοί»

Oι περισσότεροι ταυτίζουν την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson από την εποχή της σειράς «Τwilight». Φυσικά, οι δυο τους έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους τόσο στη προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Η 31χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στον New Yorker τι ήταν αυτό που την έκανε να ταιριάξει τόσο πολύ με τον Pattinson. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ήταν ξεκάθαρο ποιος είχε ταιριάξει με ποιον» είπε για τις auditions που έκανε με διάφορους ηθοποιούς ψάχνοντας τον ιδανικό Edward. Με τον Pattinson είχε ξεκάθαρη χημεία από την αρχή γιατί είχε μια σοφιστικέ προσέγγιση που τη συνδύαζε με το «δεν δίνω δεκάρα για τίποτα, αλλά θα το κάνω τέλειο». Όπως αποκάλυψε η Stewart είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνον.

Μάλιστα, εξήγησε εκείνη τη περίοδο: «Ήμασταν νέοι και χαζοί και ακριβώς αυτό χρειαζόταν, αυτό έπρεπε να νιώθει όποιος έπαιζε αυτούς τους ρόλους».

jenny.gr

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο σκηνοθέτης, Catherine Hardwicke ήταν "το πλέον κατάλληλο άτομο να κάνει μια ταινία για νέους που είχε αυτά τα σκοτεινά και ρομαντικά στοιχεία”.

Να θυμίσουμε ότι η Stewart και ο Pattinson κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έγιναν ζευγάρι αλλά η σχέση τους είχε τελειώσει άδοξα, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού να φιλάει τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Το ζευγάρι προσπάθησε και πάλι να είναι μαζί αλλά χώρισαν οριστικά το 2013. Πρόσφατα, η Kristen Stewart αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με την επι δυο χρόνια συντροφό της, τη σεναριογράφο Dylan Meyer.

Διαβάστε ακόμη:O Harry Styles στην πιο αληθινή φωτογράφιση - συνέντευξη μέχρι τώρα: «Μετά από καιρό, νιώθω επιτέλους άνθρωπος» 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.