CELEBRITIES

«Δεν θα ξαναπαντρευτώ, είναι ακόμα ο σύζυγός μου»: H εξομολόγηση της Iman για τον David Bowie


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2021

«Δεν θα ξαναπαντρευτώ, είναι ακόμα ο σύζυγός μου»: H εξομολόγηση της Iman για τον David Bowie
«Δεν θα ξαναπαντρευτώ, είναι ακόμα ο σύζυγός μου»: H δημόσια εξομολόγηση της Iman για τον David Bowie

H Iman πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου και θρύλο της μουσικής, David Bowie, μιλάει ανοιχτά για τη σχέση τους και τα συναισθήματά της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες και άλλες εξαιρετικά δύσκολες εξαιτίας της απώλειας.

Το διάσημο μοντέλο γνώρισε τον rock star σε ένα ραντεβού στα τυφλά που είχε κανονίσει ένας κοινός τους φίλος στο Los Angeles. Για τον Bowie ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, η ίδια χρειάστηκε λίγους μήνες για να φτάσει εκεί όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να μετακομίσω στο Los Angeles. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου μέρη. Είναι τόσο αχανές αλλά προσωπικά πιστεύω τώρα πως ήταν η μοίρα μου. Η μοίρα με καλούσε να πάει εκεί για να συναντήσω τον David».

jenny.gr

Εκτός από την μοναδική του προσωπικότητα και τη γοητεία του, αυτό που την κέρδισε ήταν η καλοσύνη του. Μετά από το πρώτο τους ραντεβού και αφού η ίδια είχε ταξιδέψει στο Παρίσι, μόλις έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, ήταν γεμάτο από λουλούδια. Μάλιστα, όπως περιγράφει, όταν επέστρεψε στο Los Angeles, ο Bowie την περίμενε στο αεροδρόμιο. 

«Πολύ νωρίς στη σχέση μας, περπατούσαμε στον δρόμο και το κορδόνι του παπουτσιού ξελύθηκε. Τότε γονάτισε για να μου το δέσει και σκέφτηκα πως είναι ο ένας για μένα», εξομολογήθηκε.

jenny.gr

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε 2 χρόνια αργότερα στη Φλωρεντία και απέκτησαν ένα παιδί. Η ίδια τονίζει: «Τον ήξερα ως τον άνδρα David Jones, με το πραγματικό του όνομα και όχι σαν τον rock star».

Aκόμη, αναφέρει πόσο πολύ της κοστίζει η απώλειά του τόσο σε εκείνη όσο και στην κόρη τους. Όπως εξηγεί, υπάρχουν ημέρες που είναι δυσκολότερες από άλλες, όμως οι αναμνήσεις δεν είναι όλες στενόχωρες του γιατί ο άνθρωπος δεν είναι εδώ, αλλά σχετίζονται με το πόσο ξεχωριστός ήταν. "Κάποιες φορές πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι τον είχα για 26 χρόνια. Συνεπώς, έχω αυτό να με κρατάει".

jenny.gr

Τέλος, όσο για το αν της έχει περάσει από το μυαλό να ξαναπαντρευτεί, όπως την είχε ρωτήσει η κόρη της, Lexi, η ίδια απαντά πως ποτέ δεν θα ξαναπαντρευτεί γιατί ο David Bowie ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ο μοναδικός σύζυγός της.

Διαβάστε ακόμη: Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy γυρίζει ταινία στην Ελλάδα και δηλώνει μαγεμένη με το Σούνιο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.