CELEBRITIES

H Britney Spears κατηγορεί την Christina Aguilera επειδή «αρνήθηκε να μιλήσει ενώ ήξερε την αλήθεια»


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2021

H Britney Spears κατηγορεί την Christina Aguilera επειδή «αρνήθηκε να μιλήσει ενώ ήξερε την αλήθεια»
H Britney Spears κατηγορεί την Christina Aguilera επειδή «αρνήθηκε να μιλήσει»

Kαι οι δυό τους από τις μεγαλύτερες stars της pop μουσικής και με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Και οι δυό τους στιγμάτισαν μια ολόκληρη εποχή καθώς και την εφηβεία μας μέσα από τα τραγούδια και τον χορό τους. Ο λόγος για την Britney Spears και την Christina Aguilera, οι οποίες μάλλον δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (19 Νοεμβρίου), η Britney Spears δημοσίευσε ένα βίντεο με την Christina Aguilera να αποφεύγει να απαντήσει σε μια ερώτηση σχετικά με εκείνην και κατηγορεί τη συνάδελφό της και star της pop επειδή «αρνήθηκε να μιλήσει».

 

Lazy loaded image

 

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Instagram Story της Spears, η Aguilera περιβάλλεται από δημοσιογράφους έξω από τα Latin Grammy το βράδυ της Πέμπτης στο Λας Βέγκας και ρωτάται: «Britney — είχατε κάποια επικοινωνία, μαζί της;» Ο εκπρόσωπος της Aguilera σπεύδει να απαντήσει στη θέση της λέγοντας: «Δεν το κάνουμε αυτό σήμερα», με την Aguilera να έχει μια απολογητική έκφραση και να φωνάζει, σχετικά με το τέλος της 13χρονης κηδεμονίας της Britney, «Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν!»

Σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε πάνω από το βίντεο, η Spears γράφει: «Αγαπώ και λατρεύω όλους όσους με στήριξαν… αλλά το να αρνείσαι να μιλήσεις όταν ξέρεις την αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα!!!! 13 χρόνια σε ένα διεφθαρμένο καταχρηστικό σύστημα, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να μιλήσουν οι άνθρωποι;;; Είμαι αυτή που το πέρασα!!!! Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές που μίλησαν και με στήριξαν».

Στη συνέχεια η Spears μοιράστηκε ένα video με την Lady Gaga στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του House of Gucci, την ώρα που εκείνη αναφέρεται στην κατάσταση της Spears. «Ο τρόπος που της φέρθηκαν ήταν πραγματικά λάθος. Και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία είναι κάτι που θα ήθελα να αλλάξει. Νομίζω ότι θα είναι για πάντα έμπνευση για τις γυναίκες».

Πάνω από το βίντεο της Gaga, η Spears έγραψε, «Σε ευχαριστώ Lady Gaga που αφιέρωσες τον χρόνο σου για να πεις κάτι τόσο ευγενικό. Με έκανες να κλάψω !!! Σε αγαπώ !!!»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές της Aguilera επισημαίνουν ότι η Christina, στην πραγματικότητα, μίλησε για λογαριασμό της Spears, όταν δημοσίευσε ένα νήμα στο Twitter τον Ιούνιο μετά το αίτημα της Britney να τερματίσει τη κηδεμονία. «Είναι απαράδεκτο οποιαδήποτε γυναίκα ή άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο της μοίρας του να μην επιτρέπεται να ζήσει τη ζωή όπως θέλει», έγραψε η Aguilera στο Twitter στις 28 Ιουνίου μαζί με μια throwback φωτογραφία των δύο γυναικών ως παιδιά. Κατέληξε μάλιστα γράφοντας: «Σας υπόσχομαι ότι της αξίζει όλη η ελευθερία που είναι δυνατή για να ζήσει ευτυχισμένη την ζωή της. Η καρδιά μου είναι στην Britney. Της αξίζει όλη η ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη και υποστήριξη στον κόσμο».

Η Spears και η Aguilera είδαν την καριέρα τους να απογιώνεται την ίδια χρονική περίοδο, μετά την συμμετοχή τους στο The All New Mickey Mouse Club του Disney Channel στις αρχές της δεκαετίας του '90. Είδαν και οι δύο τα singles του να εκτοξεύονται στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, ως έφηβες το 1999 με τα «…Baby One More Time» και «Genie in a Bottle», αντίστοιχα. Μοιράστηκαν επίσης τη σκηνή στα MTV Video Music Awards του 2003 με την Μadonna όπου μοιράστηκαν και το διάσημο φιλί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.