CELEBRITIES

«Δεν είμαι θύμα»: Η (ελεύθερη πια) Britney για τη ζωή μετά την κηδεμονία


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2021

«Δεν είμαι θύμα»: Η (ελεύθερη πια) Britney για τη ζωή μετά την κηδεμονία

Η Britney Spears είναι πιο δυνατή από ποτέ και έχει πολλά να πει, τώρα που η κηδεμονία της επιτέλους τελείωσε.

Η ποπ σταρ ανάρτησε ένα βίντεο στα social media και μίλησε στους θαυμαστές της για τη νίκη της στο δικαστήριο. Ξεκίνησε εισάγοντάς μας στη νέα της ζωή. Τι κάνει τώρα;

«Ήμουν σε κηδεμονία για 13 χρόνια», ξεκίνησε. «Είναι πολύς καιρός για να είσαι σε μία κατάσταση που δε θέλεις να είσαι. Είμαι ευγνώμων, ειλικρινά, για κάθε μέρα, για το ότι μπόρεσα να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, και για το ότι μπόρεσα να ανεξαρτητοποιηθώ και να νιώσω γυναίκα, και που πήρα κάρτα ΑΤΜ, που είδα μετρητά για πρώτη φορά, που μπόρεσα να αγοράσω κεριά. Είναι τα μικρά πράγματα για εμάς τις γυναίκες, που όμως κάνουν τεράστια διαφορά και είμαι ευγνώμων για αυτό. Είναι ωραίο. Είναι πολύ ωραίο».

Παρότι μίλησε ανοιχτά στο παραπάνω βίντεο, εξέφρασε την επιθυμία της να μιλήσει και στην Oprah Winfrey. «Μπορεί να σας δώσω μία ιδέα από τις σκέψεις μου πριν ξεκαθαρίσω τα πράγματα στην Oprah», έγραψε μάλιστα, κάτω από το post της.

H Britney εξήγησε ότι δε θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν θύμα, αλλά σαν υπέρμαχο όλων εκείνων που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Δεν είμαι θύμα», τόνισε. «Zούσα με θύματα όλη μου τη ζωή ως παιδί. Γι’ αυτό έβγαινα από το σπίτι  και δούλευα σαν σκυλί για 20 χρόνια. Είμαι εδώ για να παλέψω για τους ανθρώπους  με πραγματικές αναπηρίες και πραγματικές ασθένειες. Είμαι μία πολύ δυνατή γυναίκα, οπότε μπορώ μόνο να φανταστώ τι έχει προκαλέσει το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους. Οπότε ελπίζω ότι η ιστορία μου θα κάνει τη θόρυβο και θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το σάπιο σύστημα».

Ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν με το #FreeBritney – χωρίς εκείνους, ίσως να μην είχε αλλάξει τίποτα. «Πραγματικά, απειλούσαν και έσβηναν τη φωνή μου για τόσον καιρό και δεν μπορούσα να μιλήσω ή να πω τίποτα, και χάρη σε εσάς παιδιά και χάρη στην ενημέρωση για ό,τι συνέβαινε, τα φέρατε όλα στο φως. Ειλικρινά παιδιά, κατά κάποιον τρόπο μου σώσατε τη ζωή».

Η Britney ελευθερώθηκε και επίσημα πριν από μία εβδομάδα περίπου. Ο πατέρας της, Jamie Spears, είχε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της από τον Φεβρουάριο του 2008. Τώρα, όλα αυτά είναι παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Νέα στοιχεία στο φως για τη Britney: «Ο πατέρας της είχε βάλει να την παρακολουθούν παντού, με ηχογραφήσεις ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.