CELEBRITIES

Ατίθασα νιάτα: Ο Jared Leto απολύθηκε από σινεμά επειδή πουλούσε ναρκωτικά


Στεφανία Παπαδημητρίου

25 Νοεμβρίου 2021

Ατίθασα νιάτα: Ο Jared Leto απολύθηκε από σινεμά επειδή πουλούσε ναρκωτικά

Ο Jared Leto ήταν ατίθασο νιάτο.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, που κάποτε είχε το τέλειο ombre και ζηλεύαμε για αυτό, απολύθηκε από το σινεμά που εργαζόταν όταν πήγαινε σχολείο, επειδή τον έπιασαν να πουλάει μαριχουάνα.

«Δούλευα σε έναν κινηματογράφο όταν ήμουν μικρός, και απολύθηκα επειδή πουλούσα χόρτο στην πίσω πόρτα», αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην Ellen DeGeneres. «Λατρεύω να πηγαίνω σινεμά».

«Ήμουν επιχειρηματίας», πρόσθεσε και αστειεύτηκε πως το εμπόρευμά του ήταν εξαιρετικό συνοδευτικό για το ποπ κορν.

Παρότι πλέον η χρήση μαριχουάνας είναι νόμιμη στη Νέα Υόρκη, πριν από 30 ή 40 χρόνια, όταν ο Leto είχε την «επιχείρησή» του, ήταν παράνομη κι απαγορευόταν. 

jenny.gr

Αυτήν τη στιγμή, πρωταγωνιστεί στην ταινία House of Gucci και υποδύεται τον Paolo Gucci, ξάδελφο του Maurizio. Η μεταμόρφωσή του ήταν εκπληκτική – δε μοιάζει σε τίποτα με το πραγματικό του εαυτό. Οι κριτικοί δεν εκτίμησαν την προσπάθεια, ωστόσο, καθώς η κιτς ιταλική προφορά του θυμίζει λίγο Super Mario.

πηγή φωτογραφιών: Instagram
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS