CELEBRITIES

Πρέπει να διαβάσετε τι λέει ο Ben Affleck για την ανατροφή των αγοριών. Για να κάνετε το ακριβώς αντίθετο.


Στεφανία Παπαδημητρίου

3 Δεκεμβρίου 2021

Πρέπει να διαβάσετε τι λέει ο Ben Affleck για την ανατροφή των αγοριών. Για να κάνετε το ακριβώς αντίθετο.

Έχουμε περάσει μήνες μιλώντας για τον Ben Affleck. Λέμε πόσο γλυκός είναι, πόσο υπέροχα φέρεται στην JLo, πόσο βελτιώθηκε η εμφάνισή του. Η αλήθεια είναι ότι ναι, μας αρέσουν και οι ωραίες φωτογραφίες με την αγαπημένη του, και οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Ήταν, περίπου, ο Ben της καρδιάς μας. Και δε χρησιμοποιούμε τυχαία παρελθοντικό χρόνο.

Όλα ανατράπηκαν από την τελευταία του συνέντευξη στο Wall Street Journal. Ενώ σταθήκαμε στην «τέλεια ιστορία» επανασύνδεσής του με την Lopez, την οποία ωστόσο δε θέλησε να μοιραστεί, μάθαμε και κάτι ακόμα, αρκετά σημαντικό: Οι απόψεις του για την ανατροφή των παιδιών βρίσκονται δεκαετίες πίσω – τότε που οι πατεράδες μάθαιναν στους γιους τους ότι «οι άντρες δεν κλαίνε».

Μιλώντας για την τελευταία του ταινία, The Tender Bar, ο δημοσιογράφος ανέφερε μία ατάκα του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε το σενάριο. «Για να γίνει άντρας, ένα αγόρι πρέπει να δει έναν άντρα», είπε. Και ο Ben Affleck τοποθετήθηκε:

«Είναι σημαντικό να υπάρχουν δύο γονείς για την ανατροφή ενός παιδιού. To σημαντικότερο για εμένα, είναι να είσαι καλός πατέρας. Τα αγόρια χρειάζονται κάποιον να τα διδάξει. Πώς να συμπεριφέρονται. Ποιες να είναι οι αξίες τους. Ο τρόπος που ο δικός μου πατέρας το έκανε αυτό για εμένα, είναι πολύ σημαντικό – όπως και η απουσία του. Οπότε, σε πολλές σκηνές ένιωσα σαν να μιλούσα στον νεότερο εαυτό μου», είπε.

jenny.gr

Μισό λεπτό. Δηλαδή, σύμφωνα με τον ηθοποιό, τα αγόρια πρέπει να μάθουν από τον πατέρα τους πώς να γίνουν καλοί άνθρωποι. Και για την ανατροφή ενός παιδιού, δύο γονείς είναι απαραίτητοι. Με τις μονογονεϊκές οικογένειες, τι γίνεται; Για τα ομόφυλα ζευγάρια δε, ούτε λόγος.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Affleck αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε και το ότι διαρκώς εξελίσσεται. «Υπάρχουν πολλά που θα ήθελα να καταλάβει ο νεότερος εαυτός μου», είπε. «Πράγματα που εύχομαι να τα είχα κάνει διαφορετικά και είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στο ένστικτό μου, που κοιτώντας πίσω, εύχομαι να είχα αποφύγει οδυνηρές καταστάσεις. Εύχομαι να μην είχα προκαλέσει πόνο σε άλλους. Μακάρι να καταλάβαινα καλύτερα τη φύση αυτών που δυσκόλευαν τη ζωή μου. Μακάρι να μην έπρεπε να πάρω μαθήματα με τον δύσκολο τρόπο», είπε.

Αυτό, ναι. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Κι ελπίζουμε, σε λίγο καιρό, να δει τις δηλώσεις του για την ανατροφή των αγοριών και να καταλάβει σε ποια εποχή ανήκει η γνώμη του. 

πηγή φωτογραφιών: WSJ Magazine/Michael Hainey
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.