CELEBRITIES

Ο Affleck μιλά για την «τέλεια ιστορία» των Bennifer και δεν είμαστε σίγουροι αν αντέχουμε τόση αγάπη


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2021

Ο Affleck μιλά για την «τέλεια ιστορία» των Bennifer και δεν είμαστε σίγουροι αν αντέχουμε τόση αγάπη

Ερωτεύτηκαν, αρραβωνιάστηκαν, χώρισαν. Απέκτησαν οικογένειες με άλλους ανθρώπους, τελικά είναι ξανά μαζί. Οι Bennifer ζουν το δικό τους - λίγο υπερβολικό, θα έλεγε κανείς - παραμύθι. Κι ενώ έχουμε αφιερώσει τόσο χρόνο σ' εκείνους, ο Ben Affleck δε θα μας πει ποτέ πώς τα ξαναβρήκε με την JLo. Μας λέει, όμως, ότι η επανασύνδεσή τους είναι «τέλεια ιστορία».

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, στο Wall Street Journal. Κι αυτό γιατί αγγίζει πιο προσωπικά ζητήματα, όπως ο αλκοολισμός και το βάρος που αισθάνεται για τον πόνο που προκάλεσε στους αγαπημένους του ανθρώπους. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγαπημένη του.

Προσπάθησε να αποφύγει το θέμα, αλλά δεν τα κατάφερε. «Ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα που έχω πάρει, είναι ότι το να μοιράζεσαι τα πάντα με τον κόσμο, δεν είναι σοφό», ξεκίνησε διακριτικά, αλλά συνέχισε με αμεσότητα: «Απλώς δε θέλω να μιλάω για την προσωπική μου σχέση στις εφημερίδες». Δεν είπε ποιος έκανε το πρώτο βήμα, πώς ξανάρχισε η ιστορία τους – ξεκαθάρισε, όμως, ότι είναι ένα τέλειο love story.

jenny.gr

«Μπορώ να πω ότι για εμένα είναι σίγουρα πανέμορφο», εκμυστηρεύτηκε. «Ένα από τα πράγματα που στ’αλήθεια εκτιμώ, σ’ όλες τις πλευρές της ζωής μου, είναι ότι το χειριστήκαμε με έναν τρόπο που το αντικατόπτριζε αυτό. Η ζωή  μου τώρα βγάζει προς τα έξω όχι μόνο το ποιος θέλω να γίνω, αλλά το ποιος νιώθω ότι είμαι πραγματικά – όχι τέλειος, αλλά κάποιος που προσπαθεί σκληρά και θέλει πολύ να είναι ειλικρινής και αυθεντικός και υπεύθυνος. Δυσκολεύομαι να πω ποιος από τους δυο μας παίρνει περισσότερα, χωρίς να μπω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες. Μπορώ μόνο να πω ότι νιώθω τέλεια που είμαι πολύ υγιής. Και είναι καλή η ιστορία μας. Είναι τέλεια ιστορία».

«Ίσως μια μέρα τη διηγηθώ. Θα τα γράψω όλα», είπε γελώντας. «Και μετά θα τα κάψω».

Μάλιστα, απευθύνθηκε και σ’ όλους εμάς που θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για το παραμύθι των Bennifer. Μας συμβουλεύει να φανταστούμε «το καλύτερο δυνατό σενάριο». Γιατί «αυτή είναι η πραγματική εκδοχή» της επανασύνδεσης. 

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.