CELEBRITIES

Μία ωραία παρέα: JLo, Jennifer Garner και Ben Affleck βγήκαν με τα παιδιά τους για το Halloween


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Μία ωραία παρέα: JLo, Jennifer Garner και Ben Affleck βγήκαν με τα παιδιά τους για το Halloween

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ντύθηκαν «χαρούμενοι πρώην» για το Halloween. Βγήκαν μαζί με την Jennifer Lopez και τα παιδιά τους και, απ’ ό,τι βλέπουμε στις φωτογραφίες, πέρασαν τέλεια.

«Όλοι τα πάνε καλά», δήλωσε πηγή στο People. «Προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά. Η Jennifer, o Ben και η Jen Garner ήθελαν να περάσουν τα παιδιά τέλεια στο Halloween. Τα παιδιά είναι φίλοι και ήθελαν να πάνε μαζί για “φάρσα ή κέρασμα”. Ήταν λογικό να πάνε όλοι μαζί».

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός δούλευε τη Δευτέρα, οπότε ήθελε να περάσει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του. 

Ο Affleck και η Garner έχουν μαζί τρία παιδιά: την 15χρονη Violet, τη 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ακριβώς 10 χρόνια μετά. Το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer👑 (@bennifer_02)

Η JLo απέκτησε τα 13 ετών δίδυμα Max και Emme με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2011.

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.