CELEBRITIES

Σύγκριναν τους Bennifer με την κλιματική αλλαγή και η αντίδραση του DiCaprio τα είπε όλα


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2021

Σύγκριναν τους Bennifer με την κλιματική αλλαγή και η αντίδραση του DiCaprio τα είπε όλα

Νομίζατε ότι οι Bennifer απασχολούν μόνο εμάς; Φυσικά και όχι. Ο Leonardo DiCaprio έχει γνώμη για το ζευγάρι και την εκφράζει περήφανα.

Ο ηθοποιός έδινε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας, Don’t Look Up, η οποία περιστρέφεται γύρω από «δύο αστρονόμους που προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη και απειλεί να αφανίσει τον πλανήτη». Πρόκειται για έναν παραλληλισμό με την κλιματική αλλαγή και, όπως είπε ο σκηνοθέτης Adam McKay, ήρθε η ώρα να ενδιαφερθούμε για την περιβαλλοντική  κρίση όσο ενδιαφερόμαστε για τους Bennifer.

«Η κλιματική αλλαγή πρέπει να είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο», είπε. «Και, μη με παρεξηγήσετε, με ενδιαφέρει απίστευτα το ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι μαζί». Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ενώ εκείνος πρόσθεσε ότι «δεν κάνω πλάκα. Τους εύχομαι τα καλύτερα». Ήθελε να δείξει ότι μπορούμε να νοιαζόμαστε για δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Εδώ ήρθε ο Leo να μοιραστεί τις σκέψεις του. Ή μάλλον, να μην πει λέξη αλλά να τα δείξει όλα με τη γλώσσα του σώματός του. Γιατί καταλάβαμε απόλυτα, από την έκφραση και τις κινήσεις του, ότι θεωρεί αδύνατο να ενδιαφερθεί ο κόσμος εξίσου για ένα celebrity ζευγάρι και τον πλανήτη που υποφέρει. Φαίνεται πως κερδίζει το πρώτο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.