CELEBRITIES

Μια πολύ έγκυος Jennifer Lawrence έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί με χρυσή τουαλέτα Dior


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2021

Μια πολύ έγκυος Jennifer Lawrence έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί με χρυσή τουαλέτα Dior

H Jennifer Lawrence εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Don't Look Up" όπου πρωταγωνιστεί, στη Νέα Υόρκη, και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με μια εντυπωσιακή maxi χρυσή τουαλέτα. H 31χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος.

Η Lawrence και ο γκαλερίστας, Cooke Maroney αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 και λίγο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν υπό άκρα μυστικότητα, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, σε μια μικρή τελετή με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

jenny.gr

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center. Η Lawrence φόρεσε μία Dior χρυσή τουαλέτα με ημιδιάφανα μανίκια, την οποία συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα Tiffany & Co. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ φυσικό, σε ήπιους τόνους.

jenny.gr

Η ταινία, η οποία είναι μια σατιρική κωμωδία, αφηγείται την ιστορία δυο αστρονόμων που οργανώνουν μια μεγάλη εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για την έλευση ενός κομήτη στη Γη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24 Δεκεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fan.of.leonardo.dicaprio

 

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.