CELEBRITIES

H Lupita Nyong’o κάνει την τέλεια άσκηση κοιλιακών με τον πιο fun τρόπο


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2021

H Lupita Nyong’o κάνει την τέλεια άσκηση κοιλιακών με τον πιο fun τρόπο
Instagram/@lupitanyongo
H Lupita Nyong’o ανέβασε βίντεο με το τέλειο ab workout που θα μας εμπνεύσει να ξεκινήσουμε γυμναστική.

Αν ψάχνετε όρεξη να κάνετε γυμναστική, η Lupita Nyong’o είναι εδώ για εσάς. Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η ηθοποιός έκανε μία φαινομενικά εύκολη και διασκεδαστική, μα στ’ αλήθεια δύσκολη άσκηση κοιλιακών – το six pack της δεν είναι τυχαία εκεί, η γυναίκα προσπαθεί και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

«Αν δεν τα καταφέρεις στην αρχή… ξανανέβα στην μπάλα και βρες με στο #AbsAdvancementAvenue», έγραψε στη λεζάντα.

Η Lupita Nyong'o προπονείται σκληρά – ίσως πρόκειται για κατάλοιπο από την εποχή του Black Panther. «Έπρεπε να μπω σε τέλεια φόρμα για την ταινία, για να μπορώ να γυρίζω τις σκηνές δράσης όταν έπρεπε, χωρίς κασκαντέρ», έχει δηλώσει. Μάλιστα, έκανε γυμναστική σε στρατόπεδο, με πεζοναύτες από την Atlanta για έξι εβδομάδες. «Κάναμε μαζί ζέσταμα, μετά αποχωριζόμασταν και καθένας δούλευε την τεχνική του. Η Nakia είναι μαχήτρια του δρόμου, οπότε έκανα ζίου ζίτσου και καποέιρα και μαθήματα με λεπίδες. Όλα αυτά, μαζεμένα, ήταν ένα εξαντλητικό εξάωρο».

Όταν δεν προετοιμάζεται για ρόλους, προτιμά ασκήσεις με βάρη, τις οποίες μοιράζεται στο Instagram.

Μετά από αυτές τις τρεις αναρτήσεις, μάλλον ήρθε η ώρα να βάλουμε τα αθλητικά μας και να κάνουμε ένα γρήγορο – ή και όχι – workout.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.