CELEBRITIES

Η Christina Ricci έφερε στον κόσμο την κόρη της και μας τη συστήνει στο Instagram


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

Η Christina Ricci έφερε στον κόσμο την κόρη της και μας τη συστήνει στο Instagram
Η Christina Ricci καλωσόρισε την κόρη της

Η Christina Ricci είναι και επίσημα μαμά δύο παιδιών!

Η 41χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Mark Hampton καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, την κόρη τους Cleopatra Ricci Hampton, την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε ο Hampton στο Instagram.

«Η καρδιά μου έχει εκραγεί. Η Christina Ricci και η μικρή Cleo τα πάνε φανταστικά, όλοι ξεκουραζόμαστε μετά από ένα τόσο γεμάτο πρωινό... Καλώς ήρθες στον κόσμο Cleopatra Ricci Hampton», έγραψε μια φωτογραφία του το νεογέννητο που κοιμάται.

Ο Hampton μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο σε IG story, συμπεριλαμβανομένου ενός γλυκού στιγμιότυπου από τις πρώτες στιγμές της Ricci με την κόρη τους.

«Τι πραγματικά συναισθηματικό πρωινό, δεν έκλαψα ποτέ τόσο πολύ», έγραψε. H διάσημη σταρ από την άλλη δημοσίευεσε ένα γλυκό βίντεο του μωρού της.

Ήταν τον Αύγουστο, όταν η Ricci ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της στο Instagram μαζί με μια εικόνα του υπερήχου.

Η Ricci είναι επίσης μαμά του γιου Freddie, 7 ετών, με τον πρώην σύντροφό της James Heerdegen. Οι δυό τους πήραν διαζύγιό το 2020 μετά τις καταγγελίες της εναντίον του για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της μάλιστα, είχε μοιραστεί πως «ένιωθε σαν κλειδωμένη σε ένα σπίτι με τον κακοποιητή της». Στην συνέχεια η ίδια επέβαλλε περιοριστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό της.

Πλέον διανύει μια όμορφη περίοδο στην ζωή της με τον ερχομό της κόρης της στο πλευρό του Mark Hampton.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.