CELEBRITIES

H κόρη της Gisele έγινε 9 και μας δείχνει πόσο της μοιάζει


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2021

H κόρη της Gisele έγινε 9 και μας δείχνει πόσο της μοιάζει
Instagram/@gisele
Στις 6 Δεκεμβρίου η κόρη της έκλεισε τα 9 της χρόνια.

Η Gisele μπορεί πλέον να έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της και την ανατροφή των παιδιών της αλλά δεν σταματά να μας δείχνει στιγμιότυπα από τη ζωή της. Μάλιστα εκείνη και ο σύζυγός της, Tom Brady, γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους Vivian αλλά και του γιου του, Benny. Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Δεκεμβρίου η κόρη τους έκλεισε τα 9 ενώ λίγες μέρες αργότερα στις 8 Δεκεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλια του γιου τη, Benjamin.

Ο 44χρονος Brady μοιράστηκε μια φωτογραφία της Vivian από τα αποδυτήρια της ομάδας του και έγραψε «9 χρονών πλέον και δεν υπήρχε κάνενα πιο ευγενικό και γλυκό αγγελάκι από εσένα, Vivi».

Το πρώην super model μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία μοιάζουν πολύ και απολαμβάνουν το κολύμπι τους σε μια πισίνα. Έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια Πολλά μικρή μου ηλιαχτίδα. Πόσο τυχερή είμαι που είμαι η μαμά σου. Κάνεις την κάθε μέρα πιο φωτεινή».

Λίγες μέρες αργότερα, το μοντέλο μοιράστηκε δύο υπέροχες φωτογραφίες του γιου της Benny και έγραψε: «Χρόνια πολλά γλυκέ μου Benny, μεγαλώνεις τόσο γρήγορα. Είμαι τόσο περήφανη για το αγαπητό και ευγενικό αγόρι που είσαι και νιώθω τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου. Σε αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS