CELEBRITIES

H Emma Roberts ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία για τα πρώτα γενέθλια του γιου της


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2021

H Emma Roberts ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία για τα πρώτα γενέθλια του γιου της
Instagram/@emmaroberts
Στα τέλη του 2020 η Emma Roberts είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της, Rhodes

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να δείχνει ελάχιστα από την προσωπική της ζωή στα social media αλλά όπως φαίνεται στα πρώτα γενέθλια του γιου της, δεν κρατήθηκε.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η ηθοποιός κάθεται στην καναπέ ενώ έχει αγκαλιά των 12 μηνων γιο της. Στη λεζάντα ως ευτυχισμένη μαμά έγραψε:"Ο καλύτερος".

Η 30χρονη σταρ και ο σύντροφός της, Garrett Hedlund, είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους το 2019 και στα τέλη του 2020 είχαν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ένα μήνα μετά είχαν δημοσιεύσει στα social media την πρώτη του φωτογραφία, γράφοντας "ευχαριστούμε 2020 που έκανες σωστά ένα πράγμα. Το φωτεινό μας φως, Rhodes Robert Hedlund".

Το γεγονός ότι έγινε μητέρα άλλαξε την Roberts, όπως είχε δηλώσει μάλιστα σε συνέντευξή της στο People: "Mου άνοιξε τα μάτια. Πριν, λειτουργούσα στον κόσμο μόνη μου και σκεφτόμουν τι είναι σωστό για μένα. Όταν αποκτάς ένα παιδί, σκέφτεσαι ‘πόσο χρονών θα είναι το 2050; Πως θα είναι ο κόσμος τότε;’.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.