CELEBRITIES

Miss Universe 2021: Η Ινδή Harnaaz Sandhu είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2021

Miss Universe 2021: Η Ινδή Harnaaz Sandhu είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη
H Miss Universe 2021 μόλις ανακοινώθηκε και είναι από την Ινδία. Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα και τον σπουδαίο τίτλο στην ιστορία.

Η Harnaaz Sandhu μόλις κατέκτησε τον τίτλο της Miss Universe για το 2021 στον 70ο διαγωνισμό ομορφιάς. Η 21χρονη καλλονή με ύψος 1,76 μ. είναι από την Ινδία και διακρίθηκε ανάμεσα σε 79 διαγωνιζόμενες, μεταξύ των οποίων η Miss Paraguay, Nadia Ferreira και η Miss South Africa, Lalela Mswane.

Είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της Miss Universe στην ιστορία καθώς το 1994 το είχε κερδίσει η Sushmita Sen και η Lara Dutta το 2000. Η Sandhu έλαβε την τιμητική διάκριση από την προκάτοχο της, Andrea Meza που είχε ανακοινωθεί ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο το 2020.

H φετινή Μις Υφήλιος είναι ηθοποιός και αντλεί έμπνευση από την Priyanka Chopra ενώ στον ελεύθερο της χρόνο κάνει yoga, ιππασία, χορεύει, μαγειρεύει και παίζει σκάκι. Ο διαγωνισμός ήταν ιστορικός καθώς για πρώτη φορά συμμετείχε διαγωνιζόμενη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και η πρώτη φορά μέσα σε τέσσερις δεκαετίες που η Miss Universe του Morocco επέστρεψε στα καλλιστεία.

H περσινή νικήτρια ήταν από το Μεξικό και ήταν η 26χρονη μηχανικός Andrea Meza. Στην τελική της δήλωση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Meza είχε μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς. «Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι κάτι παραπάνω από προηγμένη, και καθώς προχωράμε ως κοινωνία, έχουμε επίσης αφήσει πίσω μας αρκετά στερεότυπα».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.