CELEBRITIES

H Naomi Watts ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία για να ευχηθεί στον 13χρονο γιο της


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2021

H Naomi Watts ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία για να ευχηθεί στον 13χρονο γιο της
Η Naomi Watts απολαμβάνει να μοιράζεται τις στιγμές της με τα παιδιά της και μας το δείχνει μέσα από το Instagram της.

Η Naomi Watts απολαμβάνει να μοιράζεται τις στιγμές της με τα παιδιά της και μας το δείχνει μέσα από το Instagram της. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Liev Schreiber, τον 14χρονο Sasha και τον 13χρονο Kai.

Η 53χρονη σταρ ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της και έγραψε: “Αγαπημένε μου Khai, 13 σήμερα. Τι; Λάμπεις με το πιο λαμπερό φως από τα βάθη της ψυχής σου, το νιώθουμε. Σε ευχαριστώ που με επέλεξες για μαμά σου. Είμαι περισσότερο από περήφανη για σένα. Χρόνια πολλά. Γιορτάζουμε το μυαλό σου, το ταλέντο σου, την εξυπνάδα σου και το απίστευτο θάρρος σου”.

Mάλιστα, πέρυσι τον χειμώνα είχε δημοσιεύσει ένα video για να δείξει τι κάνουν μαζί εν μέσω πανδημίας και είχε γράψει:

"Μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι σούπερ μαμά, μαγειρεύεις, παίζεις επιτραπέζια και τα εκπαιδεύεις πως να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική σκούπα. Και κάποιες άλλες φορές σκέφτεσαι 'Θεέ μου άφησε με απλά να κάνω ό,τι πρέπει να κάνω΄. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να συγχωρείς τον εαυτό σου αυτές τις μέρες και να του επιτρέπεις να βρίσκει χρόνο”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.