CELEBRITIES

Η Lady Gaga για τα γυρίσματα του House of Gucci: «Είχα κοντά μου νοσηλεύτρια ψυχιατρικής για το σκοτάδι που πήρα μέσα μου»


JTeam

19 Δεκεμβρίου 2021

Η Lady Gaga για τα γυρίσματα του House of Gucci: «Είχα κοντά μου νοσηλεύτρια ψυχιατρικής για το σκοτάδι που πήρα μέσα μου»
«Πιστεύω ότι κανένας ηθοποιός δεν πρέπει να εξωθεί τον εαυτό του στα άκρα».

Όσοι σπεύσατε ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα έχετε δει τη Lady Gaga να υποδύεται τη «μαύρη χήρα», Patrizia Reggiani. Προσεγγίζοντας έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο ρόλο, η star αποκάλυψε πρόσφατα ότι πήρε τα κατάλληλα μέτρα για να διαφυλάξει την ψυχική της υγεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στα πλαίσια του Just For Variety podcast, η Gaga μίλησε για τις συνέπειες του ρόλου επάνω της. Προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή της να υποδυθεί την καταδικασμένη Patrizia για την εντολή δολοφονίας του συζύγου της, Maurizio Gucci, μιλούσε με ιταλική προφορά για εννέα μήνες. Εκτός από αυτό όμως, η ίδια έπρεπε να διαχειριστεί τα «σκοτεινά» σημεία της προσωπικότητας που έπρεπε να ενσωματώσει πάνω της για τον ρόλο.

Όπως εξομολογείται: «Πήρα το σκοτάδι μαζί μου. Γιατί η ζωή της Reggiani ήταν σκοτεινή. Είχα μια νοσηλεύτρια ψυχιατρικής μαζί μου προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων γιατί αισθανόμουν ότι έτσι έπρεπε. Ένιωθα πως ήταν πολύ πιο ασφαλές για μένα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ακόμη και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ridley Scott, φοβήθηκε πως το ότι «βυθίστηκε στην ψυχή της Reggiani, ίσως να προκαλούσε κάποιο μεταγενέστερο τραύμα στην ίδια, προτρέποντάς την να μην αφήσει κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί».

Όπως επισημαίνει και η Gaga πάντως, κανένας ηθοποιός δεν πρέπει να εξωθεί τον εαυτό του στα άκρα. «Έχω κάνει τόσα ακραία έργα τέχνης όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα μου και σκέφτομαι όλα αυτά, στα οποία υπέβαλα το σώμα και το μυαλό μου».

Μάλιστα, η star, όπως παραδέχτηκε είχε κάνει το ίδιο και στην ταινία A Star is Born το 2018 με συμπρωταγωνιστή τον Bradley Cooper.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS