CELEBRITIES

Angelina Jolie: Υπερασπίζεται τα γυναικεία δικαιώματα με την κόρη της, Zahara, στο πλευρό της


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

Angelina Jolie: Υπερασπίζεται τα γυναικεία δικαιώματα με την κόρη της, Zahara, στο πλευρό της
Instagram/@angelinajolie
H Angelina Jolie τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό ότι ασχολείται ενεργά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και πιο συγκεκριμένα έχει εστιάσει στα παιδιά αλλά και στις γυναίκες.

Η σταρ απείχε από τον κόσμο των social media, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να αρχίσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Instagram για να ενημερώνει το κοινό για όλα όσα συμβαίνουν στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις δράσεις της, καθώς και να παίρνει θέση ανοιχτά σε κοινωνικά ζητήματα.

Η Jolie είχε κανονίσει αυτές τις μέρες συναντήσεις με νομοθέτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον σχεδιασμό πολιτικών που προστατεύουν τις γυναίκες, τα παιδιά, τα μέλη της LGBTQ κοινότητας και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Jenny.Gr
Instagram/@angelinajolie

Στο πλευρό της αυτήν τη φορά ήταν και η κόρη της, Zahara. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια φορούσε ένα λευκό πουκάμισο που το είχε συνδυάσει με μαύρη maxi φούστα και nude γόβες, ενώ η κόρη της εμφανίστηκε με total black look και καφέ παλτό.

Jenny.Gr
Instagram/@angelinajolie

Πριν από λίγο καιρό, η Jolie είχε δηλώσει στο People για τα παιδιά της: «Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και καθώς μεγαλώνουν όλοι μαζί, επηρεάζουν σημαντικά ο ένας τον άλλο. Στην πραγματικότητα δεν είμαι ο αρχηγός της οικογένειας. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους και πάντα ανθρώπινη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.