CELEBRITIES

Tι κάνεις όταν χωρίζεις λίγο πριν τις γιορτές; Το τελευταίο look της Dua Lipa είναι η απάντηση


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

Tι κάνεις όταν χωρίζεις λίγο πριν τις γιορτές; Το τελευταίο look της Dua Lipa είναι η απάντηση
H Dua Lipa έχει τον καλύτερο τρόπο να ξεπεράσει έναν χωρισμό

Τι κάνεις όταν όλος ο κόσμος διαβάζει ιστορίες για τον χωρισμό σου με τον επί δύο χρόνια σύντροφό σου; Φεύγεις από την πόλη για ένα ταξίδι με τις φίλες σου φυσικά. Η Dua Lipa, η οποία φέρεται να χώρισε πρόσφατα με τον Anwar Hadid, κάνει αυτό ακριβώς, φροντίζοντας να μοιραστεί τις πιο fun στιγμές στο Instagram.

Το Σαββατοκύριακο, η Lipa έφυγε από το Λονδίνο για μια χειμερινή απόδραση στην εξοχή, με όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να επουλώσει μια ραγισμένη καρδιά: υδρομασάζ, άλογα, περιποιήσεις προσώπου, Love Actually και πιθανότατα λίγο κρασί.

Φυσικά κατά την διάρκεια της εκδρομής της φόρεσε μερικά άκρως εντυπωσιακά looks.

Η βασίλισσα του στιλ Y2K, πόζαρε στο Instagram με ένα από τα πιο sexy σύνολά της, ένα catsuit με ψυχεδελικά μοτίβα σε πράσινη απόχρωση από τον οίκο Versace. Η εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα είχε βάτες στους ώμους και βαθύ ντεκολτέ που σχεδόν έφτανε στον αφαλό της. Το look ολοκλήρωσε με τσάντα του ίδιου οίκου με τον οποίο έχει και στενή συνεργασία. Μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβριο η νεαρή ποπ σταρ περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη της Donatella Versace.

Τα catsuits είναι μια τάση της μόδας που έχει επιστρέψει δυναμικά, ιδίως μεταξύ των celebrities. Πρόσφατα η Hailey Bieber εμφανίστηκε με floral catsuit Saint Laurent, ενώ νωρίτερα και η Kim Kardashian έκανε μια statement εμφάνιση με ροζ catsuit Balenciaga.

Jenny.Gr

Πρόκειται για ολόσωμες φόρμες, οι οποίες εφαρμόζουν απόλυτα στο σώμα. Συνδυάζουν την άνεση των bodies και leggings με την λειτουργικότητα των jumpsuits. Αυτό σημαίνει ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Τα κομμάτια αυτά θυμίζουν τόσο performance χορού όσο και στολή μιας σύγχρονης super hero!

Η Dua Lipa φαίνεται πως βρηκε τον τέλειο τρόπο να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Κι εμείς αν φορούσαμε head-to-toe Versace, θα μπορούσαμε σίγουρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.