ΣΤΙΛ

To αμφιλεγόμενο fashion trend που επιστρέφει το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουλίου 2021

To αμφιλεγόμενο fashion trend που επιστρέφει το φθινόπωρο

Οι iconic baguette bags, τα slip dresses και οι εκκεντρικές mini φούστες είναι μόνο μερικές από τις τάσεις της δεκαετίας του 90 που έχουν επιστρέψει και ορίζουν το στιλ μας το 2021.

Ήταν μόνο θέμα χρόνου να επιστρέψει και μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις των 90s: η catsuit.

Αυτό οφείλεται στα runways -στον Prada και Halpern, τα φορμάκια είχαν εντυπωσιακά μοτίβα που φέρνουν μια εντελώς νέα έννοια στον όρο "all-in-one"-, και οι πρώτες A-Listers έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση.

Τους προηγούμενους μήνες το Ιnstagram feed μας, γέμισε με στιλάτα loungewear, φόρμες και κολάν. Ανάμεσά τους την εμφάνιση έκανε δειλά- δειλά μια τάση που ξεχωρίζει.To athleisure είναι πιο ισχυρό από ποτέ και αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν τα catsuits.

Πρόκειται για ολόσωμες φόρμες, οι οποίες εφαρμόζουν απόλυτα στο σώμα. Συνδυάζουν την άνεση των bodies και leggings με την λειτουργικότητα των jumpsuits . Αυτό σημαίνει ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Τα ολόσωμα αυτά κορμάκια μπορεί να είναι μονόχρωμα, ή με ρέλια σε αντίθεση συνήθως λευκά ή μαύρα για να ενισχύουν το αθλητικό ύφος. Τα κομμάτια αυτά θυμίζουν τόσο performance χορού όσο και στολή μιας σύγχρονης super hero!

To φθινόπωρο θα φορεθούν με μπότες, αλλά και θηλυκά φλατ ή τακούνια, ενώ θα κάνουν κάθε εμφάνιση statement.

jenny.gr

 

 

I Can't Believe This Revealing Trend Is Happening This Autumn: Camille Charriere catsuit

 

@CAMILLECHARRIERE

 

I Can't Believe This Revealing Trend Is Happening This Autumn

 

MARIA_BERNAD

 

I Can't Believe This Revealing Trend Is Happening This Autumn: Bella Hadid in a catsuit

Bella Hadid

Δείτε ακόμα:Prada F/W 2021-2022 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.