CELEBRITIES

Demi Lovato: Το 'πε και το έκανε - Ξύρισε το κεφάλι του


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2021

Demi Lovato: Το 'πε και το έκανε - Ξύρισε το κεφάλι του
Το Demi Lovato υιοθέτησε το buzzcut

Το διάσημα αστέρι Demi Lovato αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο look και την εικόνα του την οποία και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram. To Demi Lovatο εμφανίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο buzzcut σε ένα βίντεο FaceTime, στο οποίο πόζαρε φορώντας ένα μαύρο σακάκι με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο στο βουνό. Το σύνολο συμπλήρωσε με εντυπωσιακούς ασημένιους κρίκους, smokey eye και glossy χείλη.

Το Demi μοιράστηκε επίσης μια mirror selfie καθρέφτη στο μπάνιο του, για να μας δείξει το ξυρισμένο του look.

Μήνες αφότου έκοψε τα μαλλιά τoυ σε στιλάτο pixie cut, πήγε τα πράγματα στο επόμενο πίπεδο. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, κατά το οποίο έκανε coming out ως non binary άτομο, το είδαμε να αλλάζει αρκετές φορές τα μαλλιά του: από το πλατινέ ξανθό πέρασε σε ροζ της τσιχλόφουσκας, πριν επιστρέψει στο φυσικό μελαχρινό χρώμα των μαλλιών του. Και τώρα ξυρίζει το κεφάλι του.

Jenny.Gr

To Lovato ωστόσο είχε μοιραστεί ότι σκέφτεται να δοκιμάσει το τολμηρό buzzcut νωρίτερα φέτος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Glamour. «Οι θαυμαστές μου αντιδρούν όταν βάφω τα μαλλιά μου. Αν δεν τους άρεσε, το έβλεπα. Φούντωσε ξανά τον φόβο μέσα μου για να είμαι αυτός που πραγματικά είμαι» είχε πει και πρόσθεσε ότι ο επόμενος στόχος του ήταν να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του μια μέρα.

Αυτή η μέρα ήρθε.

Το Demi εξήγησε τι εκφράζει για εκείνο μια τέτοια αλλαγή: «Τώρα κάνω επιλογές για το τι θέλω και τι θα με κάνει πιο ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.