CELEBRITIES

Ο Tom Holland θέλει ο επόμενος Spider-Man να είναι γυναίκα


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2021

Ο Tom Holland θέλει ο επόμενος Spider-Man να είναι γυναίκα
«Δε θέλω να πω αντίο στον Spider-Man, αισθάνομαι, όμως, ότι μάλλον είμαστε έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουμε»

Όταν ο ηθοποιός που υποδύεται τον Spider-Man θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο franchise ταινιών, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε. Ο Tom Holland πιστεύει πως είναι στιγμή να αποσυρθεί και τον ρόλο του να αναλάβει μία γυναίκα.

«Ίσως να φτιάξετε Spider-Gwen ή Spider-Woman», πρότεινε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό People, αναφερόμενος σε χαρακτήρες που υπάρχουν ήδη, ούτως ή άλλως, στα κόμικ και το ευρύτερο σύμπαν του Spider-Man. «Είχαμε τρεις Spider-Man σερί, ήμασταν όλοι ίδιοι. Θα ήταν ωραία να βλέπαμε κάτι διαφορετικό».

«Δε θέλω να πω αντίο στον Spider-Man – αισθάνομαι, όμως, ότι μάλλον είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον Spider-Man», πρόσθεσε. «Δε θέλω να είμαι εγώ ο υπεύθυνος για το ότι μένει πίσω το επόμενο άτομο, το οποίο αξίζει τον ρόλο όσο κι εγώ».

Ο Tom Holland, έπειτα, εξήγησε πως μετά από έξι χρόνια ασταμάτητης εργασίας, θέλει πολύ να ρίξει τους ρυθμούς του και να δει τι θέλει να κάνει με τη ζωή του. Κι ενώ ο ίδιος είναι πρόθυμος να κάνει ένα βήμα πίσω, η παραγωγός των ταινιών, Amy Pascal, έχει σκοπό να κυκλοφορήσει πολλές ακόμη ταινίες Spider-Man με εκείνον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Το σκεφτόμασταν σαν τρεις ταινίες και τώρα θα κάνουμε την επόμενη τριάδα», είχε δηλώσει στο Fandango τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.